4-05-2021 Administrator

Duurzame Moederdagcadeau’s

Moederdag! Wilt u uw moeder, vrouw, vriendin of zus in de watten leggen? Ga dan voor herbruikbare wattenschijfjes! Of iets wat toch net wat leuker is natuurlijk. Aarde.nl tipt in deze blog vier duurzame cadeau’s voor Moederdag.

Moederdag Blog

Een duurzaam boek
Leest uw moeder graag? Verras haar dan met een duurzaam boek! Voor Wereldboekendag heeft Aarde.nl een mooie lijst samengesteld van boeken met een duurzaam onderwerp. Die lijst vindt u hier! En wilt u extra groen zijn in uw cadeaukeuze? Koop dan een tweedehands boek met een duurzaam onderwerp!  

Een plant
Geeft u uw moeder vaak een bloemetje met Moederdag? Verander dat dan eens in een plant! Een boeket kunt u na een week weggooien, een plant leeft veel langer! Tenminste, als uw moeder een beetje groene vingers heeft. Een plant filtert en voorziet de lucht van zuurstof en wanneer de plant in de tuin of op het balkon staat kunnen dieren er ook van genieten! Leuk extraatje: wanneer u voor een bloeiende plant gaat heeft uw moeder ieder jaar een bloemetje!

Een ervaring
Heeft uw moeder alles al? Ga dan iets met haar doen! Geef een lunch, workshop, wandeltocht, weekendje weg of ander leuk uitje cadeau. Samen tijd doorbrengen is natuurlijk het mooiste cadeau.

Draag uw moeder aan bij Aarde.nl!
Draag uw moeder aan bij Aarde.nl en ontvang €100,- wanneer zij haar duurzame oplossing bij Aarde.nl heeft afgerekend. Goed voor de Aarde én u kunt van het geld een leuk duurzaam Moederdag cadeau kopen!

We wensen u een fijne Moederdag en hopen dat u punten scoort met onze duurzame cadeautips!

Jezelf een duurzaam Moederdagcadeau als zonnepanelen of een warmtepomp geven? Klik dan hier voor een gratis vrijblijvende offerte!

Weten wat bij u mogelijk is?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen