Zonnepanelen Waalwijk

Met duurzame energie willen we bij Aarde.nl bijdragen aan een schoner milieu en een betere leefomgeving. Bovendien bespaart u zonnepanelen op uw dak flink op uw energierekening.

Offerte aanvragen
Gratis BTW teruggave
Ouderwets goede service
Ervaren monteurs
Deskundig advies

Als u zonnepanelen op uw dak in Waalwijk laat plaatsen bespaart u niet alleen geld, maar draagt u er ook aan bij dat de generaties die na ons komen kunnen genieten van een schone leefomgeving. Aarde.nl is gevestigd in Tilburg. We hebben ruime ervaring met het installeren van zonnepanelen in Waalwijk en omgeving. Hierbij staan uw wensen altijd centraal en we kijken goed naar uw specifieke situatie. Daar passen we ons advies op aan. U kunt ook rekening op onze ondersteuning als u subsidie gaat aanvragen of als u de btw terug gaat vragen.

 

Team Aarde
A Series Panels Side View Progressive 0 Copy

Kwaliteit centraal

Omdat kwaliteit voor ons van groot belang is, zijn we partner en leverancier van SunPower zonnepanelen. Met de gepatenteerde technologie onderscheidt SunPower zich van andere producenten. Deze panelen hebben het hoogste rendement en leveren de beste prestaties. In de eerste 25 jaar dat de zonnepanelen op uw dak in Waalwijk liggen genereren ze 60% meer energie in vergelijking met andere zonnepanelen. Ook aan de kwaliteit van de montagesystemen hechten we veel waarde. Als de panelen niet goed aan uw woning verbonden zijn dan kan dit bij storm schade opleveren. Wij kiezen er daarom voor om onze eigen montagesytemen te produceren. Doet doen we op maat en op basis van de wensen van onze klanten. Hierdoor kunnen we zo efficiënt mogelijk te werk gaan als we de zonnepanelen op uw dak in Waalwijk plaatsen.

Weten wat bij u mogelijk is?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Bespaar geld met zonnepanelen in Waalwijk

In Waalwijk hebben inmiddels veel huizen zonnepanelen van Aarde.nl op het dak liggen. Deze huishoudens besparen hierdoor gemiddeld € 850,- per jaar. Dit ligt ook voor u binnen handbereik. Na deze investering profiteert u jarenlang van duurzame stroom, die overigens ook wordt opgewekt op de momenten dat de zon wat minder schijnt.

Service Montage Monteur

Krijg de btw terug

Bent u er al van op de hoogte dat u de 21% btw die u betaalt over de aanschaf en installatie van zonnepanelen terug kunt vragen bij de Belastingdienst? Dit regelen wij graag voor u, zodat u daar geen werk mee heeft en ongestoord kunt genieten van uw nieuwe zonnepanelen.

Andere duurzame energieoplossingen

Naast zonnepanelen voor uw huis in Waalwijk, kunt u Aarde.nl inschakelen voor airco’s en warmtepompen. Met beide kunt u deels of volledig van het gas af en gaan uw energiekosten aanzienlijk omlaag. Als u meer wilt weten over onze duurzame energieoplossingen kunt u gerust contact opnemen.