Zonnepanelen Waalre

Verduurzamen en besparen tegelijk? Dat kan door zonnepanelen op uw dak te laten plaatsen. U profiteert van een aanzienlijk lagere energierekening terwijl u uw steentje bijdraagt aan een duurzame samenleving. Aarde.nl is gevestigd in Tilburg, maar wij plaatsen ook zonnepanelen in Waalre en omgeving. Kom er snel achter hoeveel u kunt besparen.

Offerte aanvragen
Gratis BTW teruggave
Ouderwets goede service
Ervaren monteurs
Deskundig advies

Wij vinden het belangrijk om de aarde zo goed en zo schoon mogelijk door te geven aan toekomstige generaties, zodat zij er ook van kunnen genieten. Hieraan dragen we bij met duurzame energie in de vorm van onder andere zonnepanelen. Met het installeren van zonnepanelen in Waalre en omgeving hebben we veel ervaring opgedaan de afgelopen jaren. Door de kennis die we in huis hebben, kunnen we u altijd voorzien van een goed passend advies, dat helemaal is afgestemd op uw situatie.  

Team Aarde

Besparen met zonnepanelen in Waalre

In Waalre en omstreken hebben we al aardig wat zonnepanelen mogen installeren. Bij veel huizen liggen dus de zonnepanelen van Aarde.nl op het dak. Doordat ze deze investering hebben gedaan, besparen deze huishoudens per stuk gemiddeld € 850,- per jaar. De investering verdient betaalt zich op den duur dus uit.

Vraag de btw terug

Heeft u eenmaal zonnepanelen op uw dak in Waalre laten plaatsen, dan kunt u de btw die u heeft betaald over de aanschaf en installatie terugvragen bij de Belastingdienst. De btw bedraagt 21%, dus dat levert u een mooi bedrag op. Het terugvragen regelen wij graag voor u, zodat u er geen omkijken naar heeft en volop kunt genieten van het rendement dat uw nieuwe zonnepanelen opleveren.  

Service Montage Monteur

Weten wat bij u mogelijk is?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen
A Series Panels Side View Progressive 0 Copy

Zonnepanelen en montagesystemen

Laat u door Aarde.nl zonnepanelen op uw dak in Waalre plaatsen? Dan maken we gebruik van zonnepanelen van SunPower. Wij zijn partner van SunPower, omdat we veel waarde hechten aan kwaliteit. Deze zonnepanelen leveren het hoogste rendement ter wereld en de zonnepanelen zelf zijn ook duurzaam, doordat ze voor 99% recyclebaar zijn. Daarnaast heeft u op deze zonnepanelen 25 jaar volledige garantie.

Ook montagesystemen zijn een sterk punt van Aarde.nl. Dit systeem vormt een belangrijke basis. Als dit niet goed is, kan het tot gevolg hebben dat de zonnepanelen minder lang meegaan. Wij hebben er daarom voor gekozen om onze montagesystemen zelf te produceren. Zo weten we zeker dat ze aan alle eisen voldoen. Bovendien kunnen we voor elke klant en situatie een systeem naar wens maken. Hierbij is nagenoeg alles mogelijk.

Andere duurzame energie

Wilt u zonnepanelen door ons laten plaatsen bij u in Waalre? Vraag dan gerust een offerte aan. Kijk ook eens naar onze andere duurzame energieoplossingen. Met een warmtepomp kunt u deels of volledig van het gas af en heeft u altijd een constant en aangenaam klimaat in huis. Bovendien betekent het een flinke besparing op de energiekosten. Dit geldt ook voor onze airco’s. In de zomer brengt het fijne verkoeling en in de winter heerlijke verwarming. Vragen? Neem dan contact met ons op.