Zonnepanelen Veghel

Vindt u een duurzame samenleving belangrijk? Dan is het goed om eens na te denken over zonnepanelen. Hiermee wekt u duurzame energie op en bespaart u ook nog eens fors op uw energiekosten. Vanuit Tilburg plaatsen we zonnepanelen in de hele regio, waaronder Veghel. Bent u benieuwd wat u kunt besparen? Doe dan de gratis dakscan.

Offerte aanvragen
Gratis BTW teruggave
Ouderwets goede service
Ervaren monteurs
Deskundig advies

Bij Aarde.nl willen we een steentje bijdragen aan een schone en duurzame leefomgeving. Zo kunnen ook toekomstige generaties blijven genieten van de aarde. Laat u door ons zonnepanelen installeren op uw dak in Veghel? Dan profiteert u van onze kennis en ervaring. Die zetten we in om u deskundig te adviseren op basis van uw specifieke situatie.  

Team Aarde

Besparen met zonnepanelen in Veghel

Als u zonnepanelen laat plaatsen vraagt dit om een investering. Maar wel één die u in een aantal jaar terug gaat verdienen, doordat uw energiekosten zo fors omlaaggaan. In Veghel en omgeving liggen op veel daken zonnepanelen van Aarde.nl. De bewoners van deze huizen besparen per huishouden gemiddeld € 850,- per jaar.

Ontvang de btw terug

Als u zonnepanelen laat plaatsen op uw dak in Veghel kunt u de btw die u betaalt terugvragen bij de Belastingdienst. U betaalt namelijk 21% over de aanschaf en installatie en kunt dus een mooi bedrag terug ontvangen. Dit is eenvoudig te regelen, maar wij nemen u deze zorgen graag uit handen, zodat u ongestoord kunt genieten van het rendement dat uw nieuwe zonnepanelen opleveren.

Service Montage Monteur

Weten wat bij u mogelijk is?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen
A Series Panels Side View Progressive 0 Copy

Zonnepanelen en montagesystemen

Kwaliteit vinden we bij Aarde.nl heel belangrijk. Daarom zijn we premier partner van SunPower zonnepanelen. Door hun gepatenteerde technologie onderscheiden zij zich van andere producenten. Met deze zonnepanelen op uw dak in Veghel bent u verzekerd van het hoogste rendement ter wereld. Daarnaast leveren ze de beste prestaties. In de eerste 25 jaar genereren ze maar liefst 60% meer energie dan conventionele zonnepanelen. Een mooie bijkomstigheid is dat de zonnepanelen zelf ook duurzaam zijn, want ze zijn voor 99% recyclebaar.

Het montagesysteem van uw zonnepanelen is iets om even goed bij stil te staan. De kwaliteit daarvan kan namelijk van invloed zijn op de levensduur. Wij kiezen er daarom voor om de montagesystemen voor onze zonnepanelen zelf te produceren. Dit doen we geheel op maat en op basis van uw wensen.

Andere duurzame energieoplossingen

Wilt u zonnepanelen door ons laten installeren op uw dak in Veghel? Vraag gelijk een offerte aan. Kijk ook eens naar onze andere duurzame energieoplossingen, zoals airco’s en warmtepompen. Hiermee bespaart u net als bij zonnepanelen aanzienlijk op uw energiekosten. Ook kunt u (deels) van het gas af. Heeft u vragen? Neem contact met ons op, we staan voor u klaar.