Zonnepanelen Sint-Michielsgestel

Uw energierekening fors omlaag brengen en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan een beter milieu? Dat kan met zonnepanelen. Aarde.nl is gevestigd in Tilburg, maar plaatst zonnepanelen in de wijde omgeving daarvan, ook bij u in Sint-Michielsgestel.

Offerte aanvragen
Gratis BTW teruggave
Ouderwets goede service
Ervaren monteurs
Deskundig advies

Wij vinden dat ook toekomstige generaties recht hebben op een schone aarde en daar dragen we graag een steentje aan bij met behulp van duurzame energie. We hebben meerdere jaren ervaring met het installeren van zonnepanelen in onder andere Sint-Michielsgestel en we hebben veel kennis in huis. Hierdoor kunnen we u altijd van een goed advies voorzien. Onze aanpak is persoonlijk en we hebben dan ook volop aandacht voor uw specifieke situatie.

Team Aarde

Dit bespaart u op uw energiekosten

In Sint-Michielsgestel hebben we al veel zonnepanelen geïnstalleerd. Er zijn dan ook heel wat huizen waar onze zonnepanelen op het dak liggen. Deze huishoudens besparen hierdoor gemiddeld € 850,- per jaar. Op den duur betaalt de investering zich dus absoluut uit. Zonnepanelen wekken elke dag energie op, ook als de zon een keer wat minder schijnt. Ze genereren dus altijd voldoende energie.

 
Service Montage Monteur

Weten wat bij u mogelijk is?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen
A Series Panels Side View Progressive 0 Copy

SunPower zonnepanelen in Sint-Michielsgestel

Aarde.nl is partner van SunPower zonnepanelen. Hier hebben we voor gekozen omdat we veel waarde hechten aan kwaliteit. De zonnepanelen van SunPower hebben het hoogste rendement ter wereld en ze genereren in de eerste 25 jaar 60% meer energie dan andere conventionele zonnepanelen. Bovendien heeft u 25 jaar volledige garantie wanneer u deze zonnepanelen op uw dak in Sint-Michielsgestel laat leggen. Deze garantie dekt alle belangrijke zaken, waaronder productgarantie, opbrengstgarantie en productieverlies. Met de duurzaamheid van de zonnepanelen zelf zit het overigens ook goed, want ze zijn voor meer dan 99% recyclebaar.

We plaatsen de zonnepanelen op uw dak in Sint-Michielsgestel met onze eigen montagesystemen. Deze systemen zijn de fundering voor uw zonnepanelen. De kwaliteit ervan is dan ook van groot belang. We produceren de montagesystemen zelf, waardoor we voor elke situatie een systeem op maat kunnen maken.

Hulp met de btw-teruggave

Goed nieuws! Als u investeert in zonnepanelen kunt u de btw die u betaalt over de aanschaf en installatie heel eenvoudig terugvragen bij de Belastingdienst. Deze taak nemen wij graag op ons, zodat u ongestoord kunt genieten van uw nieuwe zonnepanelen en lage energierekening.

Andere duurzame oplossingen

Zonnepanelen op uw dak in Sint-Michielsgestel zijn niet de enige oplossing voor duurzame energie. Heeft u bijvoorbeeld als een gedacht aan een warmtepomp? Hiermee haalt u energie uit duurzame bronnen en heeft u altijd een prettig en constant klimaat in huis. Als u uw huis duurzaam wilt kunnen verkoelen en verwarmen zijn onze airco’s een mooie oplossing. Hiermee kunt u ook deels van het gas af, net als met een warmtepomp. Meer weten over onze duurzame energieoplossingen? Neem gerust contact met ons op.