Zonnepanelen 's-Hertogenbosch

Bij Aarde.nl willen we met duurzame energie een steentje bijdragen aan het milieu en onze leefomgeving. De generaties na ons hebben recht op een schone wereld. Bovendien bespaart u met de aanschaf van zonnepanelen op uw energiekosten.

Offerte aanvragen
Gratis BTW teruggave
Ouderwets goede service
Ervaren monteurs
Deskundig advies

Wij hebben ruime ervaring in de aanschaf en installatie van duurzame zonnepanelen in 's-Hertogenbosch. Onze aanpak is persoonlijk en we hebben aandacht voor uw specifieke situatie. Uw wensen staan daarbij centraal. Daarnaast nemen we u graag zaken uit handen, zoals het regelen van subsidies en de btw-teruggave. Samen met u streven we naar een milieuvriendelijke leefomgeving die ook nog is winstgevend is.

Team Aarde
A Series Panels Side View Progressive 0 Copy

Zonnepanelen in ‘s-Hertogenbosch

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn we partner en leverancier van SunPower zonnepanelen. Deze zonnepanelen plaatsen we graag bij u in ‘s-Hertogenbosch. Ze hebben, in tegenstelling tot Aziatische panelen, vaak meer dan 10 jaar productgarantie. Ze genereren in de eerste 25 jaar 60% meer energie dan de panelen van andere leveranciers. Na 25 jaar wekken ze bovendien nog steeds 92% zonne-energie op. Ook de kwaliteit van de montagematerialen is belangrijk. We produceren deze zelf, zodat we zeker weten dat dit goed zit en omdat we hiermee een totaaloplossing op maat kunnen bieden. Voor elke situatie maken we een systeem op maat. Hierdoor kunnen we de zonnepanelen zo efficiënt mogelijk op uw dak in ‘s-Hertogenbosch plaatsen.

Weten wat bij u mogelijk is?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Bespaar met zonnepanelen in ‘s-Hertogenbosch

Aarde.nl heeft door de jaren heen veel zonnepanelen geïnstalleerd in diverse plaatsen, waaronder ‘s-Hertogenbosch. Daar zijn inmiddels veel huizen voorzien van onze zonnepanelen. Dat levert deze huishoudens een gemiddelde besparing op van €850,- per jaar. Na deze investering profiteert u dus van een aanzienlijk lagere energierekening en kunt u jarenlang genieten van de duurzame stroom die u zelf opwekt. 

Service Montage Monteur

Btw-teruggave

Als u als particulier zonnepanelen voor op uw dak in ‘s-Hertogenbosch koopt, betaalt u 21% btw op de aanschaf en de installatie. Dit bedrag kunt u terugvragen van de Belastingdienst. Dat doen wij graag voor u, zodat u daar geen omkijken naar heeft en ongestoord kunt genieten van uw nieuwe zonnepanelen en het rendement dat ze opleveren.

Onze showroom

Wij bieden u graag de mogelijkheid om een kijkje te nemen in onze showroom voor zonnepanelen in Tilburg. Onze adviseurs staan voor u klaar en geven graag persoonlijk advies op maat. Maak bij voorkeur een afspraak, zodat wij genoeg tijd voor u vrij kunnen maken en u alles kunnen vertellen en laten zien omtrent het installeren van zonnepanelen bij u in ‘s-Hertogenbosch en onze andere duurzame energieoplossingen, zoals warmtepompen en airco’s. Maak vrijblijvend een afspraak of vraag gelijk een offerte aan.