Zonnepanelen Tilburg | Aarde.nl

Zonnepanelen 's-Hertogenbosch

Bij Aarde.nl geloven wij erin dat we met duurzame energie een steentje kunnen bijdragen aan het milieu en het verbeteren van onze leefomgeving.

Offerte aanvragen
Gratis BTW teruggave
Ourderwets goede service
Ervaren monteurs
Deskundig advies

 Zo kan ook de toekomstige generatie genieten van een schone wereld. Daarnaast zorgt duurzame energie voor lagere kosten op uw energierekening. 

Aarde.nl heeft jarenlange ervaring in de aanschaf en installatie van duurzame zonnepanelen in 's-Hertogenbosch. Wij onderscheiden ons door een persoonlijke en professionele aanpak en hebben aandacht voor uw specifieke situatie. Uw wensen staan daarbij centraal. Daarnaast helpen wij u met de subsidies en btw-teruggave. Op deze manier kunnen we samen streven naar een milieuvriendelijke leefomgeving die ook nog is winstgevend is.

Team Aarde
A Series Panels Side View Progressive 0 Copy

SunPower zonnepanelen

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, dus daarom zijn wij partner en leverancier van SunPower zonnepanelen. Deze zonnepanelen, in tegenstelling tot Aziatische panelen, hebben vaak meer dan 10 jaar productgarantie en wekken na 25 jaar nog steeds 92% zonne-energie op. Tevens produceren wij zelf montagemateriaal zodat wij u een totaaloplossing op maat kunnen bieden. Dit maakt het mogelijk dat wij de zonnepanelen zo efficiënt mogelijk kunnen neerleggen.

Weten wat bij u mogelijk is?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Dé zonnepanelen specialist in Tilburg

Aarde.nl heeft door de jaren heen veel zonnepanelen in 's-Hertogenbosch geïnstalleerd. Vele inwoners uit 's-Hertogenbosch hebben zonnepanelen van Aarde.nl op het dak liggen en besparen hiermee gemiddeld €850,- per jaar. Zonnepanelen wekken elke dag energie op ook als de zon minder hard schijnt. Na deze investering kun u dus jarenlang genieten van de door u zelf opgewekte duurzame stroom en een lage energierekening. 

Service Montage Monteur

Btw-teruggave

Als u als particulier zonnepanelen voor op uw dak koopt, kunt u 21% btw op aanschaf en installatie terugvragen van de Belastingdienst. Het terugvragen van de btw is zeer eenvoudig, maar wij regelen dit graag voor u. Zo kunt u ongestoord genieten van uw nieuwe zonnepanelen en het bijkomende rendement.

Showroom zonnepanelen Tilburg

Wij bieden u graag de mogelijkheid om een kijken de nemen in onze showroom voor zonnepanelen in Tilburg. Onze adviseurs staan voor u klaar en geven graag persoonlijk advies op maat. Maak bij voorkeur een afspraak, zodat wij genoeg tijd voor u vrij kunnen maken en u alles kunnen vertellen en laten zien omtrent duurzame energie. U kunt vrijblijvend een afspraak maken op onze website of door te bellen naar het onderstaande telefoonnummer.

Adresgegevens Showroom

Aarde.nl
Pallasstraat 10
5048 CJ TILBURG
013-204 0943
Openingstijden showroom:
ma t/m za: 08:30 – 17:30
(alleen op afspraak)

Andere mensen in Den Bosch keken ook naar:

SunPower Zonnepanelen

Aarde.nl werkt uitsluitend met de beste zonnepanelen.

Lees meer

x

Benieuwd wat u kunt besparen?

Gratis dakscan