Zonnepanelen Reeshof

Bij Aarde.nl geloven wij erin dat we met duurzame energie kunnen bijdragen aan het verbeteren van onze leefomgeving. Bovendien bespaart u met zonnepanelen op uw energierekening.

Gratis dakscan
Gratis BTW teruggave
Ouderwets goede service
Ervaren monteurs
Deskundig advies

Aarde.nl heeft jarenlange ervaring in de aanschaf en installatie van duurzame zonnepanelen in Reeshof. Wij onderscheiden ons door een persoonlijke en professionele aanpak en hebben aandacht voor uw specifieke situatie. We zetten uw wensen centraal. Daarnaast helpen wij u met de subsidies en btw-teruggave. Op deze manier kunnen we samen streven naar een milieuvriendelijke leefomgeving en kunt u tegelijkertijd flink besparen met de zonnepanelen op uw dak in de Reeshof

Team Aarde
A Series Panels Side View Progressive 0 Copy

Zonnepanelen van SunPower

Aarde.nl is partner van SunPower zonnepanelen. De reden hiervoor is dat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. De zonnepanelen van SunPower hebben, in tegenstelling tot Aziatische panelen, vaak meer dan 10 jaar productgarantie en wekken na 25 jaar nog steeds 92% zonne-energie op. Tevens produceren wij zelf montagemateriaal voor de zonnepanelen. Zo kunnen we de zonnepanelen zo efficiënt mogelijk neerleggen op uw dak in de Reeshof. Het montagesysteem is de fundering waarmee we kunnen bewerkstelligen dat ze panelen echt goed verbonden zijn met uw woning. Dan zullen ze ook niet snel beschadigen. We bieden u met onze zonnepanelen en montagesystemen dus een totaaloplossing op maat. 

Weten wat bij u mogelijk is?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Bespaar met zonnepanelen in de Reeshof

Aarde.nl heeft de afgelopen jaren veel zonnepanelen in de Reeshof geïnstalleerd. Een groot aantal huizen in de Reeshof heeft dus zonnepanelen van Aarde.nl op het dak liggen. De bewoners van deze huizen besparen hierdoor gemiddeld €850,- per jaar. Zonnepanelen wekken elke dag energie op, ook als de zon minder hard schijnt. Na deze investering kunt u dus jarenlang genieten van de door u zelf opgewekte duurzame stroom en een lage energierekening. 

Service Montage Monteur

Krijg de btw terug

Wist u al dat u de 21% btw die u betaalt op de aanschaf en installatie van zonnepanelen op uw dak in de Reeshof terug kunt vragen bij de Belastingdienst? Dit is heel eenvoudig. Als u het fijn vindt regelen wij het graag voor u. Dan kunt u ongestoord blijven genieten van uw nieuwe zonnepanelen en het bijkomende rendement.

Andere duurzame energieoplossingen

U kunt ons dus inschakelen om zonnepanelen te plaatsen bij u in de Reeshof, maar we bieden ook andere duurzame energieoplossingen. Heeft u bijvoorbeeld als eens nagedacht over een warmtepomp? Hiermee heeft u een constant klimaat in huis en wekt u zelf duurzame warmte op. Met onze airco’s kunt u uw huis zowel verwarmen in de winter als verkoelen op zomerse dagen. Onze warmtepompen en airco’s bieden u daarnaast de mogelijkheid om (deels) van het gas af te gaan. Dat heeft weer positieve gevolgen voor uw portemonnee. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op als u nog vragen heeft.