Zonnepanelen Oosterhout | Aarde.nl

Zonnepanelen Oosterhout

Gratis BTW teruggave
Ourderwets goede service
Ervaren monteurs
Deskundig advies

Bij Aarde.nl geloven wij erin dat we met duurzame energie een steentje kunnen bijdragen aan het milieu en het verbeteren van onze leefomgeving. Zo kan ook de toekomstige generatie genieten van een schone wereld. Daarnaast zorgt duurzame energie voor lagere kosten op uw energierekening. 

Aarde.nl heeft jarenlange ervaring in de aanschaf en installatie van duurzame zonnepanelen in Oosterhout. Wij onderscheiden ons door een persoonlijke en professionele aanpak en hebben aandacht voor uw specifieke situatie. Uw wensen staan daarbij centraal. Daarnaast helpen wij u met de subsidies en btw-teruggave. Op deze manier kunnen we samen streven naar een milieuvriendelijke leefomgeving die ook nog is winstgevend is.

Team Aarde
A Series Panels Side View Progressive 0 Copy

SunPower zonnepanelen

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, dus daarom zijn wij partner en leverancier van SunPower zonnepanelen. Deze zonnepanelen, in tegenstelling tot Aziatische panelen, hebben vaak meer dan 10 jaar productgarantie en wekken na 25 jaar nog steeds 92% zonne-energie op. Tevens produceren wij zelf montagemateriaal zodat wij u een totaaloplossing op maat kunnen bieden. Dit maakt het mogelijk dat wij de zonnepanelen zo efficiënt mogelijk kunnen neerleggen.

Dé zonnepanelen specialist in Oosterhout

Aarde.nl heeft door de jaren heen veel zonnepanelen in Oosterhout geïnstalleerd. Vele inwoners uit Oosterhout hebben zonnepanelen van Aarde.nl op het dak liggen en besparen hiermee gemiddeld €850,- per jaar. Zonnepanelen wekken elke dag energie op ook als de zon minder hard schijnt. Na deze investering kun u dus jarenlang genieten van de door u zelf opgewekte duurzame stroom en een lage energierekening. 

Service Montage Monteur

Btw-teruggave

Als u als particulier zonnepanelen voor op uw dak koopt, kunt u 21% btw op aanschaf en installatie terugvragen van de Belastingdienst. Het terugvragen van de btw is zeer eenvoudig, maar wij regelen dit graag voor u. Zo kunt u ongestoord genieten van uw nieuwe zonnepanelen en het bijkomende rendement.

Andere mensen in Oosterhout keken ook naar:

SunPower Zonnepanelen

Aarde.nl werkt uitsluitend met de beste zonnepanelen.

Lees meer

x

Benieuwd wat u kunt besparen?

Gratis dakscan