Zonnepanelen Oirschot

Met duurzame energie willen we bij Aarde.nl een steentje bijdragen aan een beter milieu en leefomgeving. Bovendien bespaart u door het plaatsen van zonnepanelen flink op uw energiekosten.

Offerte aanvragen
Gratis BTW teruggave
Ouderwets goede service
Ervaren monteurs
Deskundig advies

Bij Aarde.nl vinden we dat iedereen moet kunnen genieten van een schone wereld, ook de generaties die na ons komen. We hebben jarenlange ervaring in de aanschaf en installatie van duurzame zonnepanelen in Oirschot en omgeving. Onze aanpak is persoonlijk en professioneel. Aandacht voor uw specifieke situatie en wensen vinden we dan ook heel belangrijk. Daarnaast helpen we u graag met subsidies en de btw-teruggave. Zo werken we samen aan een leefomgeving die zo milieuvriendelijk mogelijk is en ook nog eens winstgevend.

Showroombus
A Series Panels Side View Progressive 0 Copy

SunPower zonnepanelen Oirschot

Aarde.nl is partner en leverancier van SunPower zonnepanelen. Deze zonnepanelen hebben het hoogste rendement en vaak meer dan 10 jaar productgarantie. In tegenstelling tot zonnepanelen uit Azië, wekken de SunPower zonnepanelen na 25 jaar nog steeds 92% zonne-energie op. Niet alleen de kwaliteit van de zonnepanelen die we op uw dak in Oirschot plaatsen is van belang. De manier waarom ze geplaatst worden is ook belangrijk. Daarom werken wij met montagesystemen die uit onze eigen fabriek komen. Deze systemen produceren we op maat, zodat we de zonnepanelen zo efficiënt mogelijk kunnen plaatsen op uw dak in Oirschot.

Weten wat bij u mogelijk is?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen
Service Montage Monteur

Dé zonnepanelen specialist in Oirschot

De afgelopen jaren hebben wij veel zonnepanelen in Oirschot mogen installeren. De bewoners van deze huizen besparen hierdoor gemiddeld €850,- per jaar. De zonnepanelen wekken op dagelijkse basis energie op, ook op de momenten dat de zon even niet schijnt. Er is dus altijd voldoende stroom.

 

BTW-teruggave

Als u wilt investeren in zonnepanelen voor uw dak in Oirschot, is het misschien fijn om te weten dat u de 21% op de aanschaf en installatie terug kunt vorderen. Het terugvragen van de BTW is heel eenvoudig, maar ook dit kunnen wij voor u regelen.

Andere duurzame oplossingen

Aarde.nl levert naast zonnepanelen voor uw dak in Oirschot ook nog andere duurzame energieoplossingen. Zo leveren wij een warmtepomp waarmee u warmte kunt opwekken waardoor het klimaat in uw woning altijd comfortabel en constant is. Een ander voordeel van een warmtepomp is dat uw energiekosten flink dalen en kunt u (deels) van het gas af. Ook met onze airco’s bespaart u aanzienlijk op uw energiekosten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de zonnepanelen voor uw dak in Oirschot of over een van onze duurzame oplossingen? Neem dan gerust contact met ons op.