Zonnepanelen Nuenen

Geld besparen door te verduurzamen, dat klinkt goed, toch? Dit kunt u bereiken door zonnepanelen op uw dak te laten plaatsen. Aarde.nl heeft hiermee jarenlange ervaring. We zitten in Tilburg en plaatsen zonnepanelen in de wijde regio, ook bij u in Nuenen. Ontdek snel hoeveel u kunt besparen.

Offerte aanvragen
Gratis BTW teruggave
Ouderwets goede service
Ervaren monteurs
Deskundig advies

Met duurzame energie dragen we bij aan een schonere leefomgeving en een beter milieu. Zo kunnen de generaties na ons ook nog genieten van een schone aarde. Als u door ons zonnepanelen laat plaatsen bij u in Nuenen, kunt u naast een aanzienlijk lagere energierekening ook rekenen op ouderwets goede service. We kijken goed naar uw specifieke situatie en op basis daarvan ontvangt u deskundig advies.

Team Aarde

Dit kunt u besparen met zonnepanelen in Nuenen

In Nuenen en omgeving hebben we de afgelopen jaren veel zonnepanelen geïnstalleerd. Een groot aantal huizen heeft dus zonnepanelen van Aarde.nl op het dak liggen. Deze huishoudens besparen hierdoor gemiddeld € 850,- per jaar. Op termijn verdient u de investering dus zeker terug. De zonnepanelen wekken voortdurend voldoende energie op, ook op dagen dat de zon wat minder schijnt. U kunt dus altijd genieten van de door uzelf opgewekte duurzame stroom.

Vraag de btw terug

Wist u al dat u de 21% btw die u betaalt over de aanschaf en installatiekosten van zonnepanelen in Nuenen terug kunt vragen bij de Belastingdienst? Met een kleine moeite krijgt u een mooi bedrag terug. Deze moeite doen wij graag voor u, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Service Montage Monteur

Weten wat bij u mogelijk is?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen
A Series Panels Side View Progressive 0 Copy

Zonnepanelen van SunPower

Kwaliteit vinden we zeer belangrijk bij Aarde.nl. Dat is de reden dat we met SunPower zonnepanelen werken. Deze zonnepanelen onderscheiden zich van andere exemplaren doordat ze het hoogste rendement ter wereld hebben, namelijk 22,7%. Daarnaast genereren ze in de eerste 25 jaar dat ze op uw dak in Nuenen liggen 60% meer energie in vergelijking met conventionele zonnepanelen. Ook niet onbelangrijk is dat de zonnepanelen voor meer dan 99% recyclebaar zijn, wat ze zeer duurzaam maakt.  Op de SunPower zonnepanelen krijgt u 25 jaar volledige garantie. Dit dekt alle belangrijke zaken, zoals productgarantie, opbrengstgarantie en productieverlies.

Een belangrijk punt om bij stil te staan als u zonnepanelen laat plaatsen op uw dak in Nuenen, is het montagesysteem. Dat is namelijk de fundering. Omdat de zonnepanelen voor lange tijd op uw dak komen te liggen is de kwaliteit hiervan erg belangrijk. Wij produceren onze montagesystemen daarom zelf. Dit doen we op maat en naar de wensen van onze klanten.

Andere duurzame energieoplossingen

Een andere oplossing voor duurzame energie is een warmtepomp. Hiermee kunt u (deels) van het gas af, bespaart u op uw energiekosten en heeft u altijd een aangenaam klimaat in huis. Met onze airco’s kunt u uw huis op een duurzame manier verkoelen of verwarmen. Net als bij een warmtepomp bespaart u hiermee flink. Vragen over het installeren van zonnepanelen bij u in Nuenen of over onze andere producten? Neem dan contact met ons op.