Zonnepanelen Hilvarenbeek

Bij Aarde.nl willen we een steentje bijdragen aan een beter milieu en leefomgeving. Met duurzame energie zetten we ons in voor verduurzaming van de aarde. Zo kunnen ook toekomstige generaties genieten van een schone aarde.

Offerte aanvragen
Gratis BTW teruggave
Ouderwets goede service
Ervaren monteurs
Deskundig advies

Door zonnepanelen op uw dak in Hilvarenbeek te laten plaatsen, draagt u een steentje bij aan een schoner milieu en een betere leefomgeving. Aarde.nl heeft ruime ervaring in de aanschaf en installatie van duurzame zonnepanelen in Hilvarenbeek en omgeving. Onze aanpak is persoonlijk, waarbij we aandacht hebben voor uw wensen en specifieke situatie bij het geven van advies. Samen streven we naar een milieuvriendelijke leefomgeving die ook nog winstgevend is.

Team Aarde
A Series Panels Side View Progressive 0 Copy

SunPower zonnepanelen Hilvarenbeek

Gezien kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat, zijn we partner en leverancier van SunPower zonnepanelen. Deze zonnepanelen plaatsen we dan ook graag bij u in Hilvarenbeek of omgeving. De zonnepanelen hebben het hoogste rendement en vaak meer dan 10 jaar productgarantie. Zelfs na 25 jaar wekken ze nog 92% zonne-energie op. Naast de kwaliteit, is ook de manier waarop we uw zonnepanelen in Hilvarenbeek of omgeving plaatsen belangrijk. Daarom werken we met een montagesysteem uit eigen fabriek. Deze systemen produceren we op maat, zodat we de zonnepanelen zo efficiënt mogelijk kunnen plaatsen op uw dak in Hilvarenbeek.

Weten wat bij u mogelijk is?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Besparen met zonnepanelen in Hilvarenbeek

We hebben inmiddels heel wat woningen in Hilvarenbeek voorzien van zonnepanelen. Dit levert deze huishoudens een gemiddelde besparing van €850 per jaar op. Na deze investering profiteert u dus van een aanzienlijk lagere energierekening en kunt u jarenlang genieten van de duurzame stroom die u zelf opwekt.

 

Energielabel

BTW-teruggave

Als u als particulier wilt investeren in zonnepanelen voor uw dak in Hilvarenbeek, kunt u de 21% op de aanschaf en installatie terugvorderen. Het terugvragen van de BTW is heel eenvoudig, maar ook dit kunnen wij voor u regelen.

Overige duurzame oplossingen

Aarde.nl levert naast zonnepanelen voor uw dak in Hilvarenbeek en omgeving ook andere duurzame oplossingen. Zo leveren wij een warmtepomp waarmee u zelf warmte op kunt wekken. Zo is het klimaat in uw woning altijd comfortabel en constant, dalen uw energiekosten flink en kunt u (deels) van het gas af. Ook door het plaatsen van een airco kunt u (deels) van het gas af en bespaart u aanzienlijk op uw energiekosten. Wilt u meer weten over onze duurzame oplossingen of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.