Zonnepanelen Berkel-Enschot

Bij Aarde.nl willen we met duurzame energie een steentje bijdragen aan het milieu en het verbeteren van onze leefomgeving. Zo leven toekomstige generaties ook op een schone wereld. Met zonnepanelen gaan uw energiekosten bovendien flink omlaag. 

Gratis dakscan
Gratis BTW teruggave
Ouderwets goede service
Ervaren monteurs
Deskundig advies

We hebben bij Aarde.nl veel ervaring op het gebied van aanschaf en installatie van duurzame zonnepanelen in Berkel-Enschot. U kunt rekenen op een persoonlijke benadering en aandacht voor uw wensen en situatie. We zetten ons ook graag in om u te helpen met de aanvraag van subsidies en de btw-teruggave. Zo werken we samen toe naar een milieuvriendelijke leefomgeving die u bovendien een mooie besparing oplevert.

Team Aarde
A Series Panels Side View Progressive 0 Copy

SunPower zonnepanelen

Kwaliteit staat bij ons op nummer één. Daarom zijn we partner en leverancier van SunPower zonnepanelen. Deze zonnepanelen die we bij u in Berkel-Enschot kunnen plaatsen, hebben het hoogste rendement ter wereld. In tegenstelling tot Aziatische panelen hebben ze vaak meer dan 10 jaar productgarantie en wekken ze na 25 jaar nog steeds 92% zonne-energie op. Kwaliteit is bij de zonnepanelen zelf van belang, maar zeker ook bij het montagemateriaal. Wij produceren het montagemateriaal zelf, zodat wij u een totaaloplossing op maat kunnen bieden. Voor elke situatie maken we een systeem op maat. Hierdoor kunnen we de zonnepanelen zo efficiënt mogelijk neerleggen op uw dak in Berkel-Enschot.

Weten wat bij u mogelijk is?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Besparen met zonnepanelen in Berkel-Enschot

Aarde.nl heeft door de jaren heen veel zonnepanelen in Berkel-Enschot geïnstalleerd. Een groot deel van de woningen in heeft onze zonnepanelen op het dak liggen. De bewoners besparen daardoor gemiddeld €850,- per jaar. Ook als de zon minder hard schijnt wekken zonnepanelen voldoende energie op. Na deze investering kunt u dus jarenlang vooruit met de door u zelf opgewekte duurzame stroom en een energierekening die aanzienlijk lager is. 

Service Montage Monteur

Vraag de btw terug

Als u als particulier investeert in zonnepanelen voor op uw dak in Berkel-Enschot, kunt u de 21% btw die u betaalt op de aanschaf en installatie terugvragen bij de Belastingdienst. Wij maken dat graag voor u in orde. Zo kunt u ongestoord genieten van uw nieuwe zonnepanelen en het bijkomende rendement.

Meer dan zonnepanelen in Berkel-Enschot

We plaatsen graag zonnepanelen bij u in Berkel-Enschot, maar dat is niet het enige waar u ons voor kunt inschakelen. U kunt bij ons namelijk ook terecht voor warmtepompen en airco’s. Met beide creëert u voor uzelf de gelegenheid om (deels) van het gas af te gaan, waardoor uw energierekening omlaag gaat. Meer weten over zonnepanelen, warmtepompen of airco’s? Neem contact met ons op of vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan.