Zonnepanelen Bergeijk

Een lage energierekening en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan een beter milieu en duurzame samenleving? Zet de eerste stap met zonnepanelen. Aarde.nl is gevestigd in Tilburg, maar wij plaatsen zonnepanelen in de hele regio, waaronder bij u in Bergeijk.

Offerte aanvragen
Gratis BTW teruggave
Ouderwets goede service
Ervaren monteurs
Deskundig advies

Iedereen heeft recht op een schone aarde, ook de generaties die na ons komen. Aarde.nl wil hieraan een steentje bijdragen met behulp van duurzame energie. We hebben veel kennis in huis en meerdere jaren ervaring met het installeren van zonnepanelen in onder andere Bergeijk en omgeving. Hierdoor kunnen we u altijd van een passend advies voorzien. Hierbij hebben we volop aandacht voor uw specifieke situatie.

Team Aarde

Bespaar met zonnepanelen in Bergeijk

We hebben al een flink aantal zonnepanelen mogen installeren in Bergeijk. Er zijn dan ook heel wat huizen waar onze zonnepanelen op het dak liggen. De bewoners van deze huizen besparen hierdoor gemiddeld € 850,- per jaar per huishouden. Zonnepanelen genereren altijd voldoende energie. Ze wekken elke dag energie op, ook als de zon een keer wat minder schijnt.

Hulp met de btw-teruggave

Als u investeert in zonnepanelen, kunt u de btw die u betaalt over de aanschaf en installatie heel eenvoudig terugvragen bij de Belastingdienst. Dit regelen wij graag voor u, zodat u ongestoord kunt genieten van uw nieuwe zonnepanelen en lage energierekening.

Service Montage Monteur

Weten wat bij u mogelijk is?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen
A Series Panels Side View Progressive 0 Copy

Zonnepanelen van SunPower

Omdat we veel waarde hechten aan kwaliteit is Aarde.nl is partner van SunPower zonnepanelen. De zonnepanelen van SunPower hebben het hoogste rendement ter wereld en ze genereren in de eerste 25 jaar maar liefst 60% meer energie dan andere conventionele zonnepanelen. Bovendien heeft u 25 jaar volledige garantie wanneer u deze zonnepanelen op uw dak in Bergeijk laat plaatsen. De garantie dekt alle belangrijke zaken, zoals productgarantie, opbrengstgarantie en productieverlies. De zonnepanelen zelf zijn overigens ook duurzaam, want ze zijn voor meer dan 99% recyclebaar.

Montagesystemen zijn de fundering voor uw zonnepanelen. De kwaliteit ervan is dan ook van groot belang. Daarom plaatsen we de zonnepanelen op uw dak in Bergeijk met onze eigen montagesystemen. We produceren de systemen zelf, waardoor we voor elke situatie een systeem op maat kunnen maken.

Andere duurzame oplossingen

Naast zonnepanelen op uw dak in Bergeijk bieden wij met onze airco’s en warmtepompen meerdere opties voor duurzame energie. Beide opties geven u de mogelijk om (deels) van het gas af te gaan en met beide bespaart u aanzienlijk op uw energiekosten. Vragen over onze zonnepanelen of andere producten? Laat het ons weten door contact op te nemen.