Zonnepanelen in Tilburg

Offerte aanvragen

Doe de zonnepanelencheck

Ontdekt direct wat u per jaar kunt besparen!

Postcode en/of huisnummer ongeldig
Uw adres: <% street %> <% houseNumber %>, <% zipCode %> <% city %>
Kennis Kwaliteit Icon Home

Kennis en kwaliteit

Aarde.nl heeft jarenlange ervaring in het leveren en installeren van onze duurzame producten.

Betaalbaar Duurzaam Icon Home

Betaalbaar en duurzaam

Samen met u willen we het milieu en onze leefomgeving verbeteren, en dat tegen betaalbare prijzen. 

Persoonlijk Contact Icon Home

Persoonlijk contact

We staan garant voor de beste service en onderhoud en houden van persoonlijk contact met de klant

Partner Icon Home

SunPower Premier Partner

Ongeëvenaard rendement en een buitengewone betrouwbaarheid: dat is waarom wij voor SunPower kiezen

Helpt u Tilburg te verduurzamen?

Tilburg wordt steeds duurzamer: de gemeente heeft als doelstelling om in 2045 klimaatneutraal te zijn. Dit betekent dat ze de CO2-uitstoot willen terugdringen en compenseren met duurzame energie, en als inwoner van Tilburg kunt u uw steentje bijdragen! Door over te stappen op zonne-energie kunt u helpen de stad te verduurzamen en uw eigen energierekening te verlagen.

Aarde.nl is dé zonnepaneleninstallateur van Tilburg. Met jarenlange ervaring onderscheiden wij ons door persoonlijke en professionele aanpak. Ook helpen wij u met subsidies en btw-teruggave. Veel inwoners van Tilburg zijn u al voor geweest om hun woning te verduurzamen met zonnepanelen en besparen hiermee gemiddeld €1.200,- per jaar.

Offerte aanvragen Zonnepanelen check
Aarde Installatie

Bent u benieuwd wat u kunt besparen?

Bespaar Icons Home
Bereken uw besparing

Verduurzamen in Tilburg dankzij een bouwdepot 

Duurzaamheid is tegenwoordig geen uitzondering meer, maar eerder de norm. Niet alleen draagt het bij aan het behoud van onze aarde, maar verbetert ook het comfort in huis en verlaagt de energierekening. Bij het kopen van een nieuwe woning, vooral voor starters op de woningmarkt, kan het idee van verduurzaming een beetje overweldigend lijken. Maar geen zorgen, met een bouwdepot is de stap naar duurzaamheid zo gemaakt. Meer informatie? bekijk ons kennisbank artikel.

Offerte aanvragen Zonnepanelen check
Opendagen Img

Onze tevreden klanten in Tilburg

Dik tevreden over Aarde

Een adviesgesprek gehad met de eigenaar. Eerst zonnepanelen gekocht en later ook 3 airco's. Aarde is misschien niet de goedkoopste aan de voorkant, maar je weet wel precies waar je aan toe bent. We zijn dan ook dik tevreden over Aarde en zouden het zeker aanbevelen.

De verkoop en het plaatsen zijn naar volle tevredenheid gegaan.

Door aarde.nl is er een zonnepanelen instalatie geplaatst met 9 zonnepanelen. Tijdens het vrijblijvende bezoek van de verkoop medewerker bij ons thuis. En na enige uitleg, en rekenwerk. Zijn we tot de conclusie gekomen dat met ons verbruik 8 platen voldoende waren, maar op ons verzoek ( met het oog op de toekomst ) zijn er uiteindelijk 9 geplaatst. De verkoop, en het plaatsen zijn naar volle tevredenheid gegaan. Na een week in gebruik te zijn kregen we een belletje of we te vreden waren hoe alles verlopen is. Van ons uit handen we maar 1 verzoek, of er ook een Nederlandstalige handleiding was van de omvormer. En nog geen 5 min later haden we die per mail. Aarde.nl is (misschien) niet de goedkoopste, maar is wel een degelijke en betrouwbare partner voor zonnepanelen. En geen bedrijf waar zonnepanelen cowboys werken, wij raden aarde.nl dan ook zeker aan.

Aanrader!

We zijn zeer tevreden over de installatie van onze zonnepanelen. Het voortraject verliep erg soepel en met duidelijke communicatie. Ook de installatie dag zelf erg netjes verzorgd. Alle spullen opgeruimd en alles keurig afgewerkt en duidelijk uitgelegd en besproken. Aanrader!

Traject tot en met installatie warmtepomp naar tevredenheid verlopen

Mijn kennis met warmtepompen was theoretisch. In het advies/aankoop traject waren aanvankelijk wat aanloopprobleempjes welke echter snel werden opgelost. Het is een Lucht/Water warmtepomp van Alpha Innotec type LWDV geworden. Ruim 3 maanden na het ondertekenen van het aankoopcontract vond de installatie plaats. Deze nam in mijn geval ongeveer 3 dagen in beslag en werd uitgevoerd door verschillende ploegen met hun eigen kennis en ervaringen. Dat verliep naar volle tevredenheid en de contacten waren altijd goed. Tot op dit moment ben ik erg tevreden.

Prima ervaring

Prima ervaring. Heel duidelijke en eerlijke uitleg van Fedor vooraf. Aanleg ging snel en netjes. Naderhand ook gebeld om te vragen of alles goed is gegaan.

Een dikke pluim voor iedereen die namens Aarde.nl heeft gehandeld.

Al vanaf het begin dat er contact gelegd werd met de Accountmanager van Aarde.nl bleek dat er veel kennis aan boord is bij de medewerkers van Aarde.nl. Uiteindelijk bij het showroombezoek werden we overtuigd van de kwaliteit en de manier waarop er zaken gedaan wordt. De opdracht wordt verleend en op de dag van het plaatsen werden we positief verrast door 3 jonge monteurs met eveneens veel kennis en enthousiasme. Keurige mannen en zeer beleefd. Alles correct geplaatst en uitgelegd! Een dikke pluim voor iedereen die namens Aarde.nl heeft gehandeld. Groet Jan Klarenbeek Tilburg

Kwalitatief goede producten

Kwalitatief goede producten, maar als bedrijf zijn er nog verbeterpunten qua communicatie.

Beste producten voor een goede prijs

Warmtepomp zonnepanelen en airco laten installeren door aarde.nl. De planning was een uitdaging.. maar eenmaal geïnstalleerd werkt het allemaal feilloos. Ook de aanpassingen electrisch en in de meterkast heeft Aarde.nl netjes gedaan. Aarde.nl heeft ook geholpen met een btw terugvraag service voor de zonnepanelen. Vriendelijke mensen die je ook uitleggen waarom ze welke keuzes maken maar ook naar de klant zijn wensen luisteren.

Men doet wat men zegt

Wij zijn blij met de zonnepanelen van aarde.nl. Er was duidelijk overleg en goed overleg m.b.t de offerte. Wat me enorm verbaasde was de snelle lever tijd, van aanvraag tot en met het leggen duurde 4 weken. Prima. Ook alle lof voor de 3 mensen die ze op het dak gelegd hebben. Zeer harde werkers, die weten wat ze doen. Alle lof.

Traject tot en met installatie warmtepomp naar tevredenheid verlopen

Mijn kennis met warmtepompen was theoretisch. In het advies/aankoop traject waren aanvankelijk wat aanloopprobleempjes welke echter snel werden opgelost. Het is een Lucht/water warmtepomp van Alpha Innotec type LWDV geworden. Ruim 3 maanden na het ondertekenen van het aankoopcontract vond de installatie plaats. Deze nam in mijn geval ongeveer 3 dagen in beslag en werd uitgevoerd door verschillende ploegen met hun eigen kennis en ervaringen. Dat verliep naar volle tevredenheid en de contacten waren altijd goed. Tot op dit moment ben ik erg tevreden.

Klanten vertellen (8,8/10)
Google (3,9/5)
Facebook (4,2/5)

Duurzame financiering in Tilburg

De gemeente Tilburg wil haar inwoners graag stimuleren om woningen te verduurzamen. Wilt u graag verduurzamen door zonnepanelen aan te schaffen, maar is de investering te hoog? Tilburg helpt. Middels de duurzaamheidsfinanciering kun je dit tegen een zeer voordelig rentetarief financieren.

Offerte aanvragen Zonnepanelen check
Financieel Advies (1)

Service en onderhoud

Natuurlijk wilt ook u jarenlang zorgeloos genieten van de door u aangeschafte apparatuur. Om u hiervan te verzekeren heeft aarde.nl diverse onderhoudsprogramma’s voor onze klanten in Tilburg opgesteld waarbij u verschillende opties kunt kiezen.

Al veel huishoudens in Tilburg zijn u voor gegaan!

Aarde.nl heeft al veel klanten in Tilburg geholpen met verduurzaming door het plaatsen van zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpalen, warmtepompen en airco's.

Zonnepaneel Icon Home +
Warmtepomp Icon Home +
Airco Icon Home +

Nieuws en ontwikkelingen