Zonnepanelen

Offerte aanvragen

Doe de zonnepanelencheck

Ontdekt direct wat u per jaar kunt besparen!

Postcode en/of huisnummer ongeldig
Uw adres: <% street %> <% houseNumber %>, <% zipCode %> <% city %>
Kennis Kwaliteit Icon Home

Kennis en kwaliteit

Aarde.nl heeft jarenlange ervaring in het leveren en installeren van onze duurzame producten.

Betaalbaar Duurzaam Icon Home

Betaalbaar en duurzaam

Samen met u willen we het milieu en onze leefomgeving verbeteren, en dat tegen betaalbare prijzen. 

Persoonlijk Contact Icon Home

Persoonlijk contact

We staan garant voor de beste service en onderhoud en houden van persoonlijk contact met de klant

Partner Icon Home

SunPower Premier Partner

Ongeëvenaard rendement en een buitengewone betrouwbaarheid: dat is waarom wij voor SunPower kiezen

Helpt u Zonnepanelen te verduurzamen?

Zonnepanelen wordt steeds duurzamer: de gemeente heeft als doelstelling om in 2045 klimaatneutraal te zijn. Dit betekent dat ze de CO2-uitstoot willen terugdringen en compenseren met duurzame energie, en als inwoner van Zonnepanelen kunt u uw steentje bijdragen! Door over te stappen op zonne-energie kunt u helpen de stad te verduurzamen en uw eigen energierekening te verlagen.

Aarde.nl is dé zonnepaneleninstallateur van Zonnepanelen. Met jarenlange ervaring onderscheiden wij ons door persoonlijke en professionele aanpak. Ook helpen wij u met subsidies en btw-teruggave. Veel inwoners van Zonnepanelen zijn u al voor geweest om hun woning te verduurzamen met zonnepanelen en besparen hiermee gemiddeld €1.200,- per jaar.

Offerte aanvragen Zonnepanelen check
Aarde Installatie

Bent u benieuwd wat u kunt besparen?

Bespaar Icons Home
Bereken uw besparing

Verduurzamen dankzij een bouwdepot 

Duurzaamheid is tegenwoordig geen uitzondering meer, maar eerder de norm. Niet alleen draagt het bij aan het behoud van onze aarde, maar verbetert ook het comfort in huis en verlaagt de energierekening. Bij het kopen van een nieuwe woning, vooral voor starters op de woningmarkt, kan het idee van verduurzaming een beetje overweldigend lijken. Maar geen zorgen, met een bouwdepot is de stap naar duurzaamheid zo gemaakt. Meer informatie? bekijk ons kennisbank artikel.

Offerte aanvragen Zonnepanelen check
Opendagen Img

Onze tevreden klanten

De zonnepanelen liggen geheel naar wens!

En bij vragen of wenselijkheden die je hebt tijdens het proces, Michaela van de Service afdeling, lost alles weer op. Zij heeft goede communicatieve eigenschappen voor het goed kunnen afstemmen met de wensen van de klant. Belangrijke schakel voor het bedrijf!

Mijn ervaring met Aarde.nl is uitstekend!

Mijn ervaring met Aarde.nl is uitstekend! Het SunPower zonnepanelensysteem met Sofar-omvormer werd probleemloos op mijn hellende dak geïnstalleerd. Deskundig advies, vriendelijke monteurs, die zelfs fluitend hun werk doen, en de energieopbrengst overtreft mijn verwachtingen. Aanrader voor mensen die zonnepanelen willen kopen en kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid!

Dik tevreden over Aarde

Een adviesgesprek gehad met de eigenaar. Eerst zonnepanelen gekocht en later ook 3 airco's. Aarde is misschien niet de goedkoopste aan de voorkant, maar je weet wel precies waar je aan toe bent. We zijn dan ook dik tevreden over Aarde en zouden het zeker aanbevelen.

De verkoop en het plaatsen zijn naar volle tevredenheid gegaan.

Door aarde.nl is er een zonnepanelen instalatie geplaatst met 9 zonnepanelen. Tijdens het vrijblijvende bezoek van de verkoop medewerker bij ons thuis. En na enige uitleg, en rekenwerk. Zijn we tot de conclusie gekomen dat met ons verbruik 8 platen voldoende waren, maar op ons verzoek ( met het oog op de toekomst ) zijn er uiteindelijk 9 geplaatst. De verkoop, en het plaatsen zijn naar volle tevredenheid gegaan. Na een week in gebruik te zijn kregen we een belletje of we te vreden waren hoe alles verlopen is. Van ons uit handen we maar 1 verzoek, of er ook een Nederlandstalige handleiding was van de omvormer. En nog geen 5 min later haden we die per mail. Aarde.nl is (misschien) niet de goedkoopste, maar is wel een degelijke en betrouwbare partner voor zonnepanelen. En geen bedrijf waar zonnepanelen cowboys werken, wij raden aarde.nl dan ook zeker aan.

Aanrader!

We zijn zeer tevreden over de installatie van onze zonnepanelen. Het voortraject verliep erg soepel en met duidelijke communicatie. Ook de installatie dag zelf erg netjes verzorgd. Alle spullen opgeruimd en alles keurig afgewerkt en duidelijk uitgelegd en besproken. Aanrader!

Mijn ervaring met Aarde.nl is uitstekend!

Mijn ervaring met Aarde.nl is uitstekend! Het SunPower zonnepanelensysteem met Sofar-omvormer werd probleemloos op mijn hellende dak geïnstalleerd. Deskundig advies, vriendelijke monteurs, die zelfs fluitend hun werk doen, en de energieopbrengst overtreft mijn verwachtingen. Aanrader voor mensen die zonnepanelen willen kopen en kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid!

Top en aanrader!

Heel erg tevreden over dit bedrijf. Eerder helaas een slechte ervaring gehad met een zonnepanelen bedrijf, daarna met aarde.nl in contact gekomen en is alles naar volle tevredenheid verlopen. De informatie en vergelijking met verschillende offertes door de accountmanager, maar ook de schouwinspectie en het uiteindelijke levering en plaatsing van de zonnenpanelen. Daarna nog netjes uitleg gekregen voor de app waarbij ik alles goed en overzichtelijk kan inzien. Top en aanrader!

Traject tot en met installatie warmtepomp naar tevredenheid verlopen

Mijn kennis met warmtepompen was theoretisch. In het advies/aankoop traject waren aanvankelijk wat aanloopprobleempjes welke echter snel werden opgelost. Het is een Lucht/Water warmtepomp van Alpha Innotec type LWDV geworden. Ruim 3 maanden na het ondertekenen van het aankoopcontract vond de installatie plaats. Deze nam in mijn geval ongeveer 3 dagen in beslag en werd uitgevoerd door verschillende ploegen met hun eigen kennis en ervaringen. Dat verliep naar volle tevredenheid en de contacten waren altijd goed. Tot op dit moment ben ik erg tevreden.

Prima ervaring

Prima ervaring. Heel duidelijke en eerlijke uitleg van Fedor vooraf. Aanleg ging snel en netjes. Naderhand ook gebeld om te vragen of alles goed is gegaan.

100% tevreden!

Deskundig advies, keuze tussen twee PV systemen en snelle levering, na bezoek van een monteur om alles na te lopen in onze woning. 100% tevreden!

Klanten vertellen (8,8/10)
Google (3,9/5)
Facebook (4,2/5)

Duurzame financiering

Vele gemeentes willen hun inwoners stimuleren om woningen te verduurzamen. Wilt u graag verduurzamen door zonnepanelen aan te schaffen, maar is de investering te hoog? Middels de duurzaamheidsfinanciering kun je dit tegen een zeer voordelig rentetarief financieren.

Offerte aanvragen Zonnepanelen check
Financieel Advies (1)

Service en onderhoud

Natuurlijk wilt ook u jarenlang zorgeloos genieten van de door u aangeschafte apparatuur. Om u hiervan te verzekeren heeft aarde.nl diverse onderhoudsprogramma’s voor onze klanten opgesteld waarbij u verschillende opties kunt kiezen.

Al veel huishoudens zijn u voor gegaan!

Aarde.nl heeft al veel klanten geholpen met verduurzaming door het plaatsen van zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpalen, warmtepompen en airco's.

Zonnepaneel Icon Home +
Warmtepomp Icon Home +
Airco Icon Home +

Nieuws en ontwikkelingen