Merk Tilburg Download Skyline Tilburg (1)

Warmtepompen Tilburg

Samen werken aan een duurzame stad

Offerte aanvragen

Gasvrij wonen

Verwarm én verkoel uw huis duurzaam en zonder gas.

Jaarlijks een lagere energie rekening

Warmtepompen halen ¾ van hun energie van buiten en dus maar ¼ van het net.

Subsidie is mogelijk

Als u geen eigen middelen wil investeren kunt u subsidie krijgen op een warmtepomp.

"Bij Aarde.nl geloven wij erin dat we met duurzame energie een steentje kunnen bijdragen aan het milieu en het verbeteren van onze leefomgeving."

Onze expertise

Aarde.nl heeft jarenlange ervaring in de aanschaf, de installatie en het onderhoud van warmtepompen. We onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak en hebben aandacht voor uw specifieke situatie. Uw wensen staan daarbij centraal!
Team Aarde

Warmtepompen

Met een warmtepomp van Aarde.nl woont u gasvrij en bespaart u gemiddeld zo’n €250,- op uw energierekening. Ook uw CO2 uitstoot zal met zo’n 20% tot 50% omlaag gaan, en dat is goed nieuws voor de Aarde! Daarnaast verwarmen warmtepompen niet alleen, ze kunnen ook verkoelen! We werken bij Aarde.nl met eigen monteurs en zijn officieel dealer van Alfa Innotec, Viessman, Mitsubishi Electric, Samsung en Daikin.
Overzicht Warmtepompen (1)

Subsidie

Kijk gratis of u gebruik kan maken van de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) en krijg een deel van de kosten van uw warmtepomp terug!

Showroom warmtepompen Tilburg

Wij bieden u graag de mogelijkheid om een kijkje te nemen in onze showroom voor warmtepompen in Tilburg. Onze adviseurs staan voor u klaar en geven graag persoonlijk advies op maat. Maak bij voorkeur een afspraak, zodat we genoeg tijd voor u vrij kunnen maken en u alles kunnen vertellen en laten zien omtrent duurzame energie. U kunt vrijblijvend een afspraak maken op onze website of door te bellen naar het onderstaande telefoonnummer.

Adresgegevens Showroom

Aarde.nl
Pallasstraat 10
5048 CJ TILBURG
013-204 0943
Openingstijden showroom:
ma t/m za: 08:30 – 17:30
(alleen op afspraak)

Meer weten?

Onze duurzame adviseurs u graag over de mogelijkheden.