Reviews

Klanten vertellen (8,8/10)
Google (3,9/5)
Facebook (4,2/5)
174 Reviews

Dik tevreden over Aarde

Een adviesgesprek gehad met de eigenaar. Eerst zonnepanelen gekocht en later ook 3 airco's. Aarde is misschien niet de goedkoopste aan de voorkant, maar je weet wel precies waar je aan toe bent. We zijn dan ook dik tevreden over Aarde en zouden het zeker aanbevelen.

Goede kwaliteit

Ik heb een doe het zelf pakket gekocht bij aarde.nl. Hiervoor ben ik eerst bij de showroom geweest zodat ik een beeld bij het bedrijf had. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Professioneel vakmanschap van A tot Z

Vanaf de start van het traject een prettige ervaring gehad met de verkoper. Kwam deskundig over en wist goed mee te denken met onze wensen. Naderhand eveneens goed bereikbaar voor aanvullende vragen. Op de dag van montage kwamen de monteurs waren de monteurs keurig op tijd en werd alles netjes geïnstalleerd. Al met al een zeer goede ervaring voor een ieder die wil verduurzamen!

De verkoop en het plaatsen zijn naar volle tevredenheid gegaan.

Door aarde.nl is er een zonnepanelen instalatie geplaatst met 9 zonnepanelen. Tijdens het vrijblijvende bezoek van de verkoop medewerker bij ons thuis. En na enige uitleg, en rekenwerk. Zijn we tot de conclusie gekomen dat met ons verbruik 8 platen voldoende waren, maar op ons verzoek ( met het oog op de toekomst ) zijn er uiteindelijk 9 geplaatst. De verkoop, en het plaatsen zijn naar volle tevredenheid gegaan. Na een week in gebruik te zijn kregen we een belletje of we te vreden waren hoe alles verlopen is. Van ons uit handen we maar 1 verzoek, of er ook een Nederlandstalige handleiding was van de omvormer. En nog geen 5 min later haden we die per mail. Aarde.nl is (misschien) niet de goedkoopste, maar is wel een degelijke en betrouwbare partner voor zonnepanelen. En geen bedrijf waar zonnepanelen cowboys werken, wij raden aarde.nl dan ook zeker aan.

Kwalitatief goede producten

Kwalitatief goede producten, maar als bedrijf zijn er nog verbeterpunten qua communicatie.

Mijn ervaring met Aarde.nl is uitstekend!

Mijn ervaring met Aarde.nl is uitstekend! Het SunPower zonnepanelensysteem met Sofar-omvormer werd probleemloos op mijn hellende dak geïnstalleerd. Deskundig advies, vriendelijke monteurs, die zelfs fluitend hun werk doen, en de energieopbrengst overtreft mijn verwachtingen. Aanrader voor mensen die zonnepanelen willen kopen en kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid!

Aanrader!

We zijn zeer tevreden over de installatie van onze zonnepanelen. Het voortraject verliep erg soepel en met duidelijke communicatie. Ook de installatie dag zelf erg netjes verzorgd. Alle spullen opgeruimd en alles keurig afgewerkt en duidelijk uitgelegd en besproken. Aanrader!

Mijn ervaring met Aarde.nl is uitstekend!

Mijn ervaring met Aarde.nl is uitstekend! Het SunPower zonnepanelensysteem met Sofar-omvormer werd probleemloos op mijn hellende dak geïnstalleerd. Deskundig advies, vriendelijke monteurs, die zelfs fluitend hun werk doen, en de energieopbrengst overtreft mijn verwachtingen. Aanrader voor mensen die zonnepanelen willen kopen en kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid!

De zonnepanelen liggen geheel naar wens!

En bij vragen of wenselijkheden die je hebt tijdens het proces, Michaela van de Service afdeling, lost alles weer op. Zij heeft goede communicatieve eigenschappen voor het goed kunnen afstemmen met de wensen van de klant. Belangrijke schakel voor het bedrijf!

De zonnepanelen liggen geheel naar wens!

En bij vragen of wenselijkheden die je hebt tijdens het proces, Michaela van de Service afdeling, lost alles weer op. Zij heeft goede communicatieve eigenschappen voor het goed kunnen afstemmen met de wensen van de klant. Belangrijke schakel voor het bedrijf!

De doorslaggevende factor was voor mij het kennisniveau

Na lang wikken en wegen hebben wij uiteindelijk gekozen om met Aarde.nl in zee te gaan voor het leveren en monteren van zonnepanelen en hybride warmtepomp. De doorslaggevende factor was voor mij het kennisniveau van de adviseur en de tijd die er genomen werd (van hun werkvoorbereider) om alle details ter voorbereiding op de installatie tot in detail door te nemen. Dit geeft je niet alleen en vertrouwd gevoel maar geeft ook aan dat ze hier voor kwaliteit gaan. Ze kom je niet voor onverwachte verrassingen staan en dat is wel zo prettig bij dit soort investeringen. De installatie is vlot verlopen en de aftersale is perfect op orde. Ik kan Aarde.nl aan iedereen aanbevelen die kwaliteit en vakmanschap belangrijker vind dan de laagste prijs.

Top en aanrader!

Heel erg tevreden over dit bedrijf. Eerder helaas een slechte ervaring gehad met een zonnepanelen bedrijf, daarna met aarde.nl in contact gekomen en is alles naar volle tevredenheid verlopen. De informatie en vergelijking met verschillende offertes door de accountmanager, maar ook de schouwinspectie en het uiteindelijke levering en plaatsing van de zonnenpanelen. Daarna nog netjes uitleg gekregen voor de app waarbij ik alles goed en overzichtelijk kan inzien. Top en aanrader!

Goede service ook na de installatie

Problemen worden serieus genomen en adequaat opgelost

Zou Aarde.nl zeker aanbevelen.

Mijn zus raadde zonnepanelen van Aarde.nl aan, en daar geen moment spijt van gehad. De adviseur nam de tijd om de verschillende opties door te nemen, daarna volgde een snelle levering en montage. Ook hier werd er zeer goede kwaliteit afgeleverd. Zou Aarde.nl zeker aanbevelen.

Wat een TOP bedrijf!

Wat een TOP bedrijf! Uitstekende service en zeer bevlogen en vriendelijke monteurs. Luisteren goed en geven duidelijk uitleg. Alles werkt prima....laat de zon maar schijnen!

Wat telt is dat een probleem naar tevredenheid wordt opgelost!

Nadat onze warmtepomp medio 2022 was geplaatst bleek de druk van de binnenunit terug te lopen en moest er regelmatig water worden bijgevuld. Ondanks div. pogingen lukte het in eerste instantie niet 'het lek boven water' te krijgen en het euvel op te lossen. Coen heeft echter kosten noch moeite gespaard om de oorzaak van de lekkage door zijn medewerkers op te laten sporen. Na diverse onderzoeken door monteurs bleek uiteindelijk dat er een aansluiting van een pijp van de warmtepomp 'iets' lekte. Dit werd niet opgemerkt omdat het verlies van water relatief gering was en er geen plas water onder de pomp ontstond omdat het lekwater over een warme pijp liep en al was verdampt voordat het de grond bereikte.

Boven verwachting

Er werd zeer adequaat door Michaela gehandeld bij het registreren en coördineren van de storing. Eerst samen een aantal stappen doorgenomen die in dit geval helaas niet voor een oplossing zorgden. Toen we dit eenmaal vaststelden, was er meteen iemand ter plaatse. Marti is zeer kundig en plezierig. Euvel bleek twee kapotte pakkingen te zijn bij de aansluiting van de buitenunit. Onderdelen werden meteen gebracht en de storing definitief opgelost. Klasse!

We hebben het realisatietraject van ons warmtepompsysteem door Aarde.nl als heel prettig ervaren

We hebben het gehele realisatietraject van ons warmtepompsysteem door Aarde.nl als heel prettig ervaren, met gepast offerteadvies, vakkundige installatie conform gemaakte afspraken en effectieve uiteindelijke inbedrijfstelling. We zijn nu een winter verder. We hebben geen kinderziektes ervaren. Het systeem doet wat het doen moet en de eenvoudige regeling met stooklijnen maakt het gemakkelijk de energiekosten te minimaliseren tegen instandhouding van het gewenste comfortniveau.

Prima ervaring

Prima ervaring. Heel duidelijke en eerlijke uitleg van Fedor vooraf. Aanleg ging snel en netjes. Naderhand ook gebeld om te vragen of alles goed is gegaan.

Professioneel en klantgericht

De producten die Aarde.nl verkoopt zijn van hoge kwaliteit. Personeel is vriendelijk. Klantenservice is goed bereikbaar, behulpzaam en vriendelijk. De afstersales is perfect en persoonlijk. Aarde.nl is klantgericht en dat merk je tijdens het gehele traject van oriëntatie, aankoop en uitvoer.

Prima service!

Levering van SunPower Max 6-AC zonnepanelen binnen de afgesproken levertijd. Installatie uitgevoerd door een team van ervaren en enthousiaste monteurs, die goed op elkaar zijn ingespeeld. Tijdens de installatie ook bezoek gehad van de kwaliteitsinspecteur van Aarde.nl die uitgevoerde werkzaamheden beoordeelde op correcte plaatsing en aansluiting. Had geen op- en/of aanmerkingen. De BTW teruggave wordt via Aarde.nl door NBA prima geregeld. Prima bedrijf dat zijn afspraken nakomt.

Beste producten voor een goede prijs

Warmtepomp zonnepanelen en airco laten installeren door aarde.nl. De planning was een uitdaging.. maar eenmaal geïnstalleerd werkt het allemaal feilloos. Ook de aanpassingen electrisch en in de meterkast heeft Aarde.nl netjes gedaan. Aarde.nl heeft ook geholpen met een btw terugvraag service voor de zonnepanelen. Vriendelijke mensen die je ook uitleggen waarom ze welke keuzes maken maar ook naar de klant zijn wensen luisteren.

Uitstekend en deskundig bedrijf

Goede voorlichting, deskundig advies. Afspraken zijn perfect nagekomen en de installatie werkt als een zonnetje.

Alles volgens planning

Niet een aspect van het hele proces van afspraken maken tot daaadwerkelijk leveren en aansluiten is aanleiding geweest tot vraagtekens.Alles klip en klaar, en daarbij ook nog vakkundige montage.

Goed advies en vakkundige installatie

Wij hebben een warmtepomp via Aarde.nl, hij werkt nu 3 weken. Het huis is nog nooit zo lekker comfortabel warm geweest. De installatie was een hele klus maar dat hebben de monteurs erg goed gedaan. We hebben een huis uit 1987 en ik dacht dat een warmtepomp is onze woning helemaal niet kon, na een goede uitleg van een adviseur is er goed gekeken naar de mogelijkheden en kwamen we bij dit systeem uit en tot nu toe werkt het perfect. We zijn zomaar van het gas af, erg fijn! Bestelling voor de zonnepanelen is ondertussen ook gedaan!

Traject tot en met installatie warmtepomp naar tevredenheid verlopen

Mijn kennis met warmtepompen was theoretisch. In het advies/aankoop traject waren aanvankelijk wat aanloopprobleempjes welke echter snel werden opgelost. Het is een Lucht/Water warmtepomp van Alpha Innotec type LWDV geworden. Ruim 3 maanden na het ondertekenen van het aankoopcontract vond de installatie plaats. Deze nam in mijn geval ongeveer 3 dagen in beslag en werd uitgevoerd door verschillende ploegen met hun eigen kennis en ervaringen. Dat verliep naar volle tevredenheid en de contacten waren altijd goed. Tot op dit moment ben ik erg tevreden.

100% tevreden!

Deskundig advies, keuze tussen twee PV systemen en snelle levering, na bezoek van een monteur om alles na te lopen in onze woning. 100% tevreden!

Een dikke pluim voor iedereen die namens Aarde.nl heeft gehandeld.

Al vanaf het begin dat er contact gelegd werd met de Accountmanager van Aarde.nl bleek dat er veel kennis aan boord is bij de medewerkers van Aarde.nl. Uiteindelijk bij het showroombezoek werden we overtuigd van de kwaliteit en de manier waarop er zaken gedaan wordt. De opdracht wordt verleend en op de dag van het plaatsen werden we positief verrast door 3 jonge monteurs met eveneens veel kennis en enthousiasme. Keurige mannen en zeer beleefd. Alles correct geplaatst en uitgelegd! Een dikke pluim voor iedereen die namens Aarde.nl heeft gehandeld. Groet Jan Klarenbeek Tilburg

Men doet wat men zegt

Wij zijn blij met de zonnepanelen van aarde.nl. Er was duidelijk overleg en goed overleg m.b.t de offerte. Wat me enorm verbaasde was de snelle lever tijd, van aanvraag tot en met het leggen duurde 4 weken. Prima. Ook alle lof voor de 3 mensen die ze op het dak gelegd hebben. Zeer harde werkers, die weten wat ze doen. Alle lof.

Zeer hoge kwaliteit zonnepanelen en professioneel geïnstalleerd.

Na mijn bezoek in de showroom en goede uitleg heb ik gekozen voor deze zonnepanelen. Had zelf al hierin verdiept op internet en kwam tot de conclusie dat er geen betere zonnepanelen zijn en 40 jaar garantie. Heb zelf gekozen voor de Sunpower Maexon 6.

Mooi werk afgeleverd

Ik ben blij dat ik in zee ben gegaan met een partij die goed werk afleveren en weten waar ze het over hebben. En Aarde.nl is zo een partij die dit allemaal waar maakt.

Netjes

Aarde.nl werkt netjes personeel is vriendelijk behulpzaam. Na de werkzaamheden alles ook netjes opgeruimd. Zeer tevreden

Heel goed

We hebben een split airco unit en een vernieuwde meterkast aangeschaft bij Aarde.nl. Beide systemen zijn kwalitatief erg goed en ook de montage was van hoge kwaliteit. Verder zijn ze erg klantvriendelijk. Erg tevreden!

Traject tot en met installatie warmtepomp naar tevredenheid verlopen

Mijn kennis met warmtepompen was theoretisch. In het advies/aankoop traject waren aanvankelijk wat aanloopprobleempjes welke echter snel werden opgelost. Het is een Lucht/water warmtepomp van Alpha Innotec type LWDV geworden. Ruim 3 maanden na het ondertekenen van het aankoopcontract vond de installatie plaats. Deze nam in mijn geval ongeveer 3 dagen in beslag en werd uitgevoerd door verschillende ploegen met hun eigen kennis en ervaringen. Dat verliep naar volle tevredenheid en de contacten waren altijd goed. Tot op dit moment ben ik erg tevreden.

Goede en duidelijke uitleg.

Goede en duidelijke uitleg door een vertegenwoordiger. En de werkzaamheden zijn naar behoren uitgevoerd. Na afloop alles ook netjes opgeruimd

Snelle levering zonnepanelen en goede service

Zonnepanelen besteld bij Aarde.nl. Goede uitleg gehad in het eerste gesprek. Nadien zijn ze nog langs geweest om te bepalen hoeveel er echt op het dak gelegd kunnen worden. Ook werd er gekeken of de meterkast voldeed aan de eisen. De zonnepanelen werden eerder gelegd dan verwacht en alles werd keurig aangesloten, en de rotzooi netjes opgeruimd. Ook de belasting teruggave word door Aarde.nl geregeld. Top bedrijf met goede service.

Snelle levering, professionele medewerkers

Warmtepomp besteld en eerder geïnstalleerd dan verwacht in een tijd waar materialen moeilijk leverbaar zijn en prijzen met de dag stijgen. Contact met backoffice gewoon goed. Aardige werklui over de vloer, ruimte voor een grapje, netjes werk geleverd. Kwaliteitscontrole uitmuntend en rest punten binnen een 2 werkdagen opgelost. Het geld meer dan waard.

Keurig bedrijf met kundige medewerkers.

De levering en plaatsing van onze zonnepanelen verliep perfect. Goede voorlichting en keurig nette medewerkers die in alle rust de panelen hebben gemonteerd. Geen vraag was teveel en de totale afhandeling verliep prima.

Vakkundig, servicegericht en vriendelijk

Zeer goede ervaring met Aarde.nl, van eerste gesprek tot installatie van de zonnepanelen. Zowel de vertegenwoordiger als de monteurs waren duidelijk, vriendelijk en zeer beleefd. Communicatie verloopt heel soepel, je krijgt snel en duidelijk antwoord op vragen.

van harte aanbevolen!

Prima bedrijf. Ik vroeg 2 offertes aan. 1 bij greenchoice die alles op afstand telefonisch inschatten en uitleggen. Aarde stuurde een account manager langs die de situatie ter plekke bekeek en goed advies gaf. De offerte was ook beter: iets goedkoper voor iets meer vermogen ook. En ze werken met 1 leverancier van zonnepanelen waar ze dus veel kennis en relatie mee hebben en vermoedelijk goede support lijnen. De planning was snel en een paar weken later lag alles op het dak. Volledig werkend in 1 dag. Ook de BTW teruggaaf wikkelen ze voor je af. Ik vond dit echt helemaal prima, professioneel, niks op aan te merken en van harte aanbevolen!

Van oriënteren tot plaatsing geweldig begeleid door Aarde.nl!

Al vanaf het begin dat er contact gelegd werd met de Accountmanager van Aarde.nl bleek dat er veel kennis aan boord is bij de medewerkers van Aarde.nl. Uiteindelijk bij het showroombezoek werden we overtuigd van de kwaliteit en de manier waarop er zaken gedaan wordt. De opdracht wordt verleend en op de dag van het plaatsen werden we positief verrast door 3 jonge monteurs met eveneens veel kennis en enthousiasme. Keurige mannen en zeer beleefd. Alles correct geplaatst en uitgelegd! Een dikke pluim voor iedereen die namens Aarde.nl heeft gehandeld. Groet Jan Tilburg

Vriendelijk, correct, en gedreven vakmanschap bij aanleg instalatie

vriendelijk en vakkundig bij aanschaf. super vakmensen bij aanleg. correcte behandeling, o.a. afspraken

Zeer professioneel en klantviendelijk

Van offerte maken, tot technische schouwing en uiteindelijk installatie is door Aarde.nl een kantvriendelijk en efficiënt proces neergezet. Heldere informatie, duidelijke offertes en facturen, en goed gekwalificeerd en vriendelijk personeel. Belangrijk is dat ze garantie geven op installatie en zonnepanelen van 25 jaar elk. Daarmee loop je niet het risico dat installateur en zonnecel-leverancier naar elkaar gaan wijzen. Jij bent als klant altijd gedekt. Ik kan Aarde.nl aan iedereen aanbevelen!

Correct, betrouwbaar, servicegericht

Mark van Dinther, vertegenwoordiger, heeft ons deskundig en betrouwbaar advies gegeven. De medewerkers netjes gewerkt bij het plaatsen van de zonnepanelen en de werkzaamheden in de meterkast. Waren correct en beleefd. Ga zo door!!

Klantgericht

Goede service , denken met je mee en luisteren naar je wensen. Heb er zonnepanelen en een warmtepomp gekocht snel geholpen en geïnstalleerd

Zeer positief

Fantasties bedrijf, werkt nauwkeurig en snel. Binnen enkele uren een top installatie geïnstalleerd

Perfect en vakkundig

Prima bedrijf. Ik vroeg 2 offertes aan. 1 bij greenchoice die alles op afstand telefonisch inschatten en uitleggen. Aarde stuurde een account manager langs die de situatie ter plekke bekeek en goed advies gaf. De offerte was ook beter: iets goedkoper voor iets meer vermogen ook. En ze werken met 1 leverancier van zonnepanelen waar ze dus veel kennis en relatie mee hebben en vermoedelijk goede support lijnen. De planning was snel en een paar weken later lag alles op het dak. Volledig werkend in 1 dag. Ook de BTW teruggaaf wikkelen ze voor je af. Ik vond dit echt helemaal prima, professioneel, niks op aan te merken en van harte aanbevolen!

Super tevreden over gehele "zonnepanelen traject"

Alles perfect geregeld & gecommuniceerd, helemaal niets op aan te merken. Ook de installatie is keurig uitgevoerd, complimenten!

Snel en goed geleverd

Traject is prima gegaan en de panelen liggen strak op het dak. Er was nog even vertraging met de afwerking van de kabels maar dit is intussen prima opgelost

Betrouwbaar

Fijn bedrijf van A tot Z is alles geregeld er word een duidelijk advies gegeven aan de voorkant en later is alles zoals besproken geleverd en vakkundig geplaatst.

Top bedrijf en vakkundig personeel

Tijdens intake/ offerte bespreking was alles duidelijk, goed uitgelegd door medewerker. Telefonisch goed bereikbaar voor eventuele vragen. Aardige telefonistes. Altijd bereid om te helpen/ mee te denken in oplossingen. Ook voorinspectie aan huis was erg positief. Vooral het meedenken in mogelijkheden mbt plaatsing van de panelen werd erg gewaardeerd. Het plaatsen van de panelen is ook goed verlopen. Ondanks verkeerd geleverde stellingen direct de juiste laten komen. Erg aardig en beleefd personeel die alles uitlegden, ruimen alles netjes op. Kortom geen enkel negatief geluid over dit bedrijf en de medewerkers. Blij met het resultaat.

Prima geregeld

Al jaren goed contact met Aarde , afgelopen maand extra panelen laten plaatsen , 1 fase solar edge omvormer en optimizers kunnen inwisselen tegen een 3 fase omvormer. 30 sunpower 390 wp panelen liggen als een plaatje op het dak.

Snelle afspraak voor intake, nette medewerkers en goede afhandeling.

Na een eerste bezoek van de "verkoper" kwam al snel een mooie offerte onze kant op. Na enkele toelichtingen in de showroom te Tilburg, en nog een aanpassing, kwamen we snel tot overeenstemming. Plaatsing en afhandeling is geheel naar wens verlopen.

Perfecte service

De monteurs van Aarde waren vakkundige, vriendelijke mensen, die onze zonnepanelen keurig hebben aangebracht. We hebben hun snelle, maar degelijke service als heel prettig ervaren Het is een feest om op de bijbehorende app te zien hoeveel CO2-uitstoot je bespaart.

Wel goede zonnepanelen alleen wel wat mis communicatie

Het advies gesprek is fijn verlopen alleen had adviseur moeten aangeven Dat ik nog extra kosten kon hebben in verband met aanpassingen in de meterkast als dat nodig zou zijn Dit werd nu duidelijk bij de dak schouw dat het uit veiligheidsoverwegingen beter was de hele meter kast te vervangen Deze fout kosten mij nu extra geld Dus zouden de adviseurs meer technische voorlichting moeten krijgen

Aarde.nl communiceert helder, reageert snel en monteert snel.

Aarde.nl communiceert helder, reageert snel en monteert snel. Ook zijn hun prijzen aantrekkelijker dan die van andere partijen. Wij hebben sinds twee weken zonnepanelen via aarde.nl op het dak liggen en zijn heel tevreden.

Bereikbaar en betrouwbaar bedrijf dat doet wat het beloofd / afspreekt met de klant

Ondanks het feit dat we op het allerlaatste moment toch voor een andere omvormer te kiezen leverde dat geen enkele vertraging op bij het installeren van de zonnepanelen.

Goede samenwerking en snelle levering

Er was een uitstekkende samenwerking, met de eerste adviseur. Deze heeft alles uitgelegd en alle mogelijkheden laten zien. De installatie ging uitstekend nergens last van gehad en alles werkt naar verwachting. Ook waren ze sneller dan er gezegd was. Ipv 8 uur was het 5 uur voor de installatie dus ze hebben hard gewerkt.

Kundig advies en keurige installatie

Wij hebben zeer prettige ervaringen met Aarde.nl Adviseur Mark van Dinther gaf uitgebreide informatie en we zijn nog in de showroom geweest om diverse panelen te bekijken. We hebben uiteindelijk gekozen voor 8 krachtige SunPower panelen inclusief omvormers. Deze zijn in enkele uren netjes en nagelvast geïnstalleerd op de nok van ons dak. Alles werkt prima!

Topkwaliteit producten en vakmanschap

In overleg, met veel eigen wensen gekomen tot een SunPower installatie van 3575 Wp met 3 kW omvormer, 5 panelen ZW, 4 panelen ZO op platdak (15 gr) en 2 panelen ZO op dakkapel (30 gr), verdeeld over 2 strings (ZO/ZW) met optimizers. Werkt perfect over de hele dag en optimale opbrengst door het jaar. Snel gerealiseerd na opdracht, prima Service en nazorg en heel tevreden na 15 maanden gebruik!

Prettig

Een vrijblijvend gesprek gehad wat wij als zeer ongedwongen en prettig hebben ervaren, hebben we gekozen voor Aarde.nl. Alle afspraken zijn na gekomen, alles wordt ook goed en duidelijk gecommuniceerd. Ze zijn ook goed te bereiken voor evt vragen.

Zeer goed, komt afspraken keurig na.

Keurige installatie door vakkundige instalateurs, goede voorlichting door verkoper Mark van Dinther en nette afhandeling, zeer tevreden, kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Top bedrijf, goede informatie en nette verwerking bij het plaatsen.

Ik ben zeer tevreden. 1e gesprek was erg duidelijk qua uitleg. Korte moeten wachten op de schouw en plaatsen van de panelen. Super netjes gewerkt!

Snel, eenvoudig en klantgericht

Alles was in korte tijd geregeld van de eerste offerte tot de aflevering van een werkende installatie. Professioneel en beleefd personeel tijdens de installatie met terugkoppeling en ruggenspraak tijdens het hele proces.

Kundig, vriendelijk en betrouwbaar.

We hebben goede uitleg vooraf gehad en de werkzaamheden werden gepland op een moment dat voor ons prettig was. Alles is gegaan zoals was afgesproken en ook op de dag van installatie liep het gesmeerd.

Fantastisch

Snelle levering Goed en duiderlijke afspraken Komen alles na wat er afgesproken word Alles werkt super

Super tevreden

Wij hebben gekozen voor zonnepanelen en een warmtepomp en beide zijn wij erg tevreden over, het advies was goed en helder, de aansluiting is goed verlopen en het belangrijkste alles werkt naar behoren. bedankt voor de goede service

Bedrijf met uitstekende service én uitstekend personeel

Wij hebben zowel onze kwalitatief hoogstaande zonnenpanelen als 2 airco's bij Aarde gekocht en laten installeren. Vanaf de intake tot de inwerkingstelling alleen maar meer dan tevreden geweest. Uitgebreide intake met vakkundige en aardige medewerker gehad. Afspraken worden goed nagekomen en alles wordt goed vastgelegd en per mail bevestigd of er wordt gewoon gebeld! Er werd goed meegedacht over beste manier om de airco's te installeren. Op dag 1 kwam een collega alle voorbereidingen treffen om op dag 2 met 2 andere collega's alles goed en snel af te werken. Complimenten voor de mensen, de werkwijze en de materialen waarmee Aarde werkt. Zeker een aanbeveling waard als je zelf kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel hebt staan.

Wij zijn helemaal blij

Na dat onze meterkast was vernieuwd en de Aarde monteur fantastisch werk heeft geleverd met het installeren van 2 Airco's zijn wij erg blij.

Kwaliteitsproduct en goed aangelegd

Tijdens de voorschouw is een plan gemaakt, waar ik het mee eens ben. De installateur zelf denkt zelf ook na en is in staat op basis daarvan nuttige verbeteringen voor mij aan te brengen in het leidingenplan, waardoor het geheel minder opvalt,

Super, alles is netjes en volgens afspraak gemaakt

Super goed bedrijf. Al het personeel werkt netjes en als je ze belt krijg je meteen iemand te pakken. wij zijn zeer blij met de airco's en zonnepanelen alles ligt super strak en de kabels zijn netjes weggewerkt.

Goede service nette montage

Goede voorbereiding met vertegenwoordiger. Monteurs netjes en goed voorbereid. Alles netjes gemonteerd en netjes achter gelaten.

Uitstekend

Zeer vriendelijke mensen, doen alles om het naar je zin te maken, staan altijd klaar om vragen te beantwoorden. Aanbevelen?

Goed van informatie tot na de installatie

Wat is er veel informatie te vinden over zonnepanelen en wat zijn er veel aanbieders! Hoe kan je hier een goede keuze uitmaken? Na verschillende online offertes te hebben ontvangen wist ik eigenlijk nog niks. (Piek)vermogen, (micro)omvormers, stroomproductie, degradatie, terugverdientijd, salderen en garantie. Totdat de adviseur van Aarde.nl bij mij thuiskwam en heel duidelijk uitlegde wat ik kon verwachten zonder alleen "zonnige" praatjes. Gewoon duidelijk met aandacht voor prijs/kwaliteit en solide installatie aan het dak. De levering was snel, de installatie vlekkeloos uitgevoerd door vriendelijke vakmensen en het contact/nazorg verliep correct en vriendelijk. Kortom zeer tevreden.

Mooi airco-systeem zonder buitenunit

Omdat we in ons appartementencomplex geen buitenunit mogen plaatsen, waren we op zoek naar een andere oplossing voor airco. Aarde.nl heeft hierin meegedacht en een goed systeem met een binnenunit op water aangesloten. Wat betreft planning liep e.e.a. aanvankelijk wat rommelig, maar alles is netjes opgelost en prima geïnstalleerd. We zijn er erg blij mee!

Prima bedrijf

Zowel offerte via de adviseur, montage, als de nazorg zijn uitstekend verlopen. Een bedrijf dat de klantwens voorop stelt, goed informeert en prijstechnisch ook nog eens bevallen is. De nazorg is dusdanig dat ik alleen maar lof kan hebben.

Goed advies, snelle installatie

Na lang wikken en wegen hebben wij besloten met aarde.nl in zee te gaan. Meerdere offertes doorgenomen met de verkoopadviseur wegens een plat dak en een schuin dak. We wilde een maximaal aantal panelen plaatsen en de adviseur dacht hier uitstekend in mee. Tijdens de schouw door de installateur bleek dat er een iets andere opstelling gekozen moest worden. Dit werd keurig uitgelegd en overlegd met ons. De installatie vond al snel plaats: 3 weken na akkoord werden de panelen geplaatst. De installatie werd professioneel en veilig dmv stellages uitgevoerd, we hadden niet het gevoel dat het een haastklus werd. De dag na installatie bleek dat de omvormer een foutcode gaf, waardoor de opbrengst niet werd gehaald. Na dit gemeld te hebben bij Aarde.nl werd dit door een monteur opgelost. Daarna heeft de installatie prima gedraaid en bij zonnige dagen is de opbrengst zoals ook berekend door Aarde.nl.

Aarde, ze staan en zijn voor kwaliteit!!!

Mijn ervaring met AARDE is zeer goed, omdat ze kwaliteit leveren en zeer goed en netjes te werk gaan. ze zijn deze 5 sterren dik en dubbel waard.

Geen moment spijt .

Mijn ervaring met Aarde .nl is heel positief , het eerste contact met hun adviseur Pieter Coolen was heel verhelderend geen goudenbergen maar concrete weergave en duidelijkheid over de door mij aangekochte en geïnstalleerde installatie . Monteurs hebben prima en netjes hun werk gedaan . Aarde . nl zeker aan te bevelen . Leuk om te zien wat de opbrengst nu al is.

Van A tot Z goed.

Gesprek met vertegenwoordiger van Aarde was heel duidelijk. Er werd gekeken naar wat wij wilden. Over de prijs en de datum van installatie snel afgerond. De daadwerkelijke installatie werd door vakkundige monteurs verricht, binnen een dag. Op het eind een duidelijke uitleg gehad over de bediening van de installatie.

Deskundige medewerkers, alles prima geïnstalleerd

Kwam samen met mijn zoon bij bedrijf omdat hij informatie nodig had voor zijn te bouwen woning. En passant liep ik door de showroom en bestelde voor mijzelf, volkomen onvoorbereid, zonnepanelen voor mijn eigen woning. De communicatie, na de verkoop verliep wat stroef maar alles bij elkaar is het goedgekomen.

Wij zijn zeer tevreden!

Wij zijn zeer tevreden over de installatie van de zonnepanelen via Aarde.nl. Het plaatsen werd uitgevoerd door ervaren, vriendelijke en hulpvaardige mensen. Het werkt goed!

Goed advies en goed werk afgeleverd

De firma Aarde heeft goed advies gegeven over welke zonnepanelen wij zouden moeten nemen. Ook de installatie gebeurde professioneel en prettig. Weinig rotzooi en de afwerking was prima!

Goede serieuze voorgesprekken zonder verkooppraatjes

Er is in de voorbereiding goed meegedacht met ons. Er zat geen enkele druk achter want we deden er best lang over om tot de juiste beslissing te komen. We hebben meerdere keren contact gehad met de vertegenwoordiger die tot in details uitleg bleef geven om tot een afgewogen besluit te komen die het beste past bij onze (gezins)situatie en "overcapaciteit" en dus extra onnodige kosten te voorkomen. De monteurs hebben ook alles in overleg gemonteerd en ook gezorgd dat er binnen geen enkele leiding zichtbaar is en bij de buitenunit alles strak met zo min mogelijk storende buizen en leidingen. Tijdens en na montage zorgvuldig maatregelen genomen om evt. schade aan het dak van de carport te voorkomen door het plaatsen van rubber matten en na afloop alles netjes opgeruimd tot stofzuigen aan toe!

Goede en nette snelle levering

Na een telefoontje , langs gekomen en alles door gesproken en bekeken . Daarna even op de zaak geweest alles bekeken en goede en duidelijke afspraken gemaakt . Op aangegeven tijd aanwezig en alles netjes afgewerkt en alles netjes achter gelaten. Ook de app. instaleren ging gemakkelijk en werkt perfect.

Uitstekende installatie

Uitstekende installatie, de airco doet wat hij moet doen. Personeel is netjes en alle rommel wordt opgeruimd. Wij hoeven nergens iets aan te doen. De nazorg en communicatie is ok.

Echt goed bedrijf

De jongens waren iets later op locatie. Maar het werk is perfect afgeleverd met goede uitleg Echt een top bedrijf . Met goede zonnepanelen van goede kwaliteit.

Alle gemaakte afspraken, vooraf aan de installatie , zijn naar volle tevredenheid nagekomen

Alle gemaakte afspraken, vooraf aan de installatie , zijn naar volle tevredenheid nagekomen

Zeer professioneel

Zeer prettig contact met iedereen in de organisatie Afspraken worden na gekomen en is er een probleem dat wordt het snel opgelost Vriendelijke monteurs en alles gaat in overleg over wat er wel en niet kan Snel contact en snelle levering

Super tevreden!

In januari zonnepanelen laten leggen door aarde op mijn nieuwe huis. Op mijn vorige huis had aarde ook panelen geplaatst. Wederom zeer tevreden hoe alles is verlopen! Aarde.nl is een zeer professioneel bedrijf met super aardige en behulpzame mensen. Ze nemen werkelijk al je zorgen uit handen, het klinkt wat gek maar het enige wat je hoeft te doen is de rekening te betalen, de rest word allemaal keurig geregeld. Ze werken exact zoals ze van te voren schetsen, echt een top bedrijf!

Prima service

Ik heb de dienstverlening van Aarde als zeer goed ervaren. Niets was te veel om uit te leggen wat er gedaan kon worden en hoe de installatie van de zonnepanelen het beste plaats kon vinden. Afspraken werden goed nagekomen en degenen die de panelen hebben gelegd waren zeer voorkomend. Het feit dat Aarde de panelen op speciale regels legt en de langere garantietermijn t.o.v.. de concurrentie deden mij samen met de goed prijs-/kwaliteitsverhouding voor Aarde kiezen.

Prima

Van(A)arde tot (Z)on prima geregeld

Een verademing

Het traject is van begin tot einde prima uitgevoerd. Eerlijke informatie niks opdringerig en zeer deskundig. Het gaf mij meteen een vertrouwd gevoel. Ook de uitvoering was netjes en professioneel. Kortom alles werd keurig geinstalleerd en netjes opgeruimd. Alles werkt perfekt

Snelle installatie, goede nazorg

(Te?) snelle installatie, de eerste keer. Want het moest opnieuw. Gelukkig was de tweede leg perfect. Vakkundig, goede prijs-kwaliteitverhouding, prima begeleiding bij aangifte belastingdienst en aanmelding energieleverancier.

Prima

Goede voorlichting gegeven, ze nemen ruim de tijd om alles uit te leggen. Plaatsing van de panelen ging ook goed.

Snel en naar volle tevredenheid geregeld!

Na het bezoek van de vertegenwoordiger van Aarde.nl, waarbij alle mogelijkheden uitgebreid aan de orde zijn geweest, kregen we snel een drietal offertes toegestuurd. Nadat we een daarvan hebben ondertekend lagen de panelen er binnen een week op! We zijn nog steeds dik tevreden. Ook de nazorg vanuit kantoor en informatieverstrekking over o.a. de btw-teruggaaf is prima.

Aarde.nl levert een compleet en degelijk systeem waar je als klant nauwelijks omkijken naar hebt

Een goed verhaal van de verkoper deed me besluiten met Aarde.nl in zee te gaan, ondanks de wat hogere prijs. Daar heb ik geen spijt van gekregen. De installatie was binnen een dag gedaan en de ondersteuning daarna was uitstekend. Ondersteuning had ik nodig bij het werkend krijgen van de app en met het verzorgen van de belachelijk ingewikkelde regeling om BTW terug te vragen. De mensen van Aarde.nl hebben me daar prima bij geholpen. Wat mij bijzonder aansprak was het feit dat Aarde.nl vrijwel alles op zich nam waardoor ik als klant nauwelijks omkijken heb gehad naar het hele proces.

Alles heel goed verlopen

Ik ben buitengewoon tevreden over aarde vanaf het begin toen ik het eerste contact heb gekregen we hebben buitengewoon goede uitleg gekregen over de kwaliteit van het product de installatie is heel goed verlopen en alles proffesioneel keurig aan gelegd . Heel tevreden over alles bedankt AARDE .

Prima.

Zeer goede, gedegen voorlichting. Heel aardige “ grond-personeel”/administratie. Luisterend naar en samen kijkend naar de mogelijkheden van de installatie en passend maken bij het huis. Eerlijk personeelsbeleid. Goede service.

Komt afspraken na

Even een lastige opstart door een afwijkend dak, maar dit werd ter plekken netjes opgelost.

Snel geïnstalleerd en vriendelijke servicegerichte monteurs

Prettige ervaring met een snelle afhandeling van intake tot plaatsing. Ondanks planningsmoeilijheden door Corona toch in een dag geplaatst door langer door te werken. Ook goede service bij contact over btw teruggave.

Betrouwbaar en betrokken

Goede uitleg over plaatsing en opbrengst van onze panelen met extra verduidelijking door grafieken en tekeningen. Ziet er professioneel uit.

Gewoon goed

Duidelijk offerte en uitleg, kwalitatief goede panelen en mooie montage. Gewoon goed dus, zoals het hoort!

Professioneel en conform afspraken.

Keurig bedrijf die afspraken nakomt. Goede voorlichting mbt installatie. Sunpower panelen zijn van uitstekende kwaliteit. Kortom een tevreden klant die Aarde.nl van harte aanbeveelt.

Goede voorlichting en Aarde houdt zich aan de afspraken incl.nazorg

Zie boven

Kwaliteit staat voorop

Vorig jaar zijn we verhuisd en zijn gelijk van het gas afgegaan. Ik ben in het voortraject op zoek gegaan naar een aanbieder die zowel zonnepanelen en warmtepomp installaties deed leveren. Ik kwam uit bij o.a. Aarde.nl. Ik heb toen een afspraak gemaakt, ben in hun showroom geweest en kreeg daar een uitgebreide toelichting over hun producten en het hoe en waarom van hun keuzes van de producten en montagemethoden. Dit gaf mij een goed gevoel aangezien er transparantie was en een gevoel van dat er over de details ook is nagedacht. "Nadeel" is het prijskaartje. Echter nadat we de knoop hadden doorgehakt en voor Aarde.nl hadden gekozen en alles geïnstalleerd was naar wens, geen moment spijt gehad voor de gemaakte keuze. Waarom dan geen 5-ster beoordeling hoor ik u denken? Mede door drukte in de vakanties verliep de communicatie wat moeilijker en was het lastig om een afspraak te maken. Ik wijt het aan het feit dat ze misschien slachtoffer van hun eigen succes aan het worden zijn. Tot slot wil ik zeggen dat de verdere afhandeling prima is verlopen met o.a. de belasting van de zonnepanelen en de latere montage van de convectoren.

Uitstekend advies en alles volgens afspraak

Eerst twijfels, maar door prima advies de keuze gemaakt voor aarde.nl. De zonnepanelen zouden pas in Januari geleverd worden maar door ruimte kon het al een na een week na het advies gesprek geplaatst worden. Prima geregeld in deze korte tijd. De energie maatschappij kon de drie fasen aansluiting maken en twee dagen daarop konden gelijk de panelen aangesloten worden. Prima time management door aarde.nl. zeer keurige monteurs die alles netjes hebben aangesloten en achter gelaten hebben. Ik zou iedereen aanbevelen voor aarde.nl te kiezen. Nu vier maanden verder zie ik wat ze op leveren en ben positief gestemd. Er zijn zeker goedkopere aanbieders maar kies je voor kwaliteit en duurzaamheid dan ben je bij aarde.nl op het juiste adres.

Uitstekend samenwerking en service

Vanaf dag 1 een duidelijke communicatie en professioneel afhandelen van heel het project. Ze denken mee wat voor u persoonlijk de beste oplossing is. Ook de opvolging en nazorg is prima. Deels stonden een paar panelen verkeerd gericht maar ook dit werd vakkundig en snel opgelost. Ik raad iedereen aarde.nl aan. Niet de goedkoopste maar wel het beste materiaal, vakmensen en service. Super tevreden.

Persoonlijk en goed advies, kwalitatief hoogwaardig, zeer nette afwerking.

Vorig jaar zonnepanelen en airco's laten installeren door Aarde. Dit na een goed en persoonlijk advies. Ze komen aan huis en nemen de situatie direct op. Zij hebben als 1 van de weinige een eigen bevestigingssysteem. Dit wordt op maat gemaakt en bestaat uit hoogwaardige profielen voor een solide constructie. De monteurs werken netjes en ruimen alles op zodat in de basis er geen omkijken naar hebt. Aarde is niet de goedkoopste maar bieden waar voor hun geld door goede service en kwalitatief hoogwaardige producten. Een aanrader voor iedereen!

Deskundig en betrouwbaar

Goede ervaring met Aarde.nl Ze hebben bij mij eind 2020 de airco, licht-waterwarmtepomp en zonnepanelen geïnstalleerd. Zeer deskundige en betrouwbare club.

Zeer POSITIEF

Via mijn broer zijn wij geattendeerd op AARDE.nl. Het persoonlijke contact hebben wij zeer op prijs gesteld. Wij kregen duidelijke informatie en een prima offerte naar onze wensen w.b. de aanschaf van 12 zonnepanelen. De tijd tussen het akkoord gaan met de offerte en het plaatsen van de zonnepanelen (samen met onze buurman) was (zoals door ons was verzocht en beloofd) kort. Het plaatsen van de panelen is door de medewerkers keurig gedaan. Kortom: Wij bevelen AARDE.nl ten zeerste bij iedereen aan, die nadenkt over de aanschaf van zonnepanelen.

Goed advies, fijne samenwerking en perfect opgeleverd zoals afgesproken.

Ik was op zoek tussen een wirwar van zonnepaneelbedrijven naar een goede deal. Aarde reageerde snel, vriendelijk en adequaat op mijn aanvraag. Zeer nuttig adviesgesprek gehad en daarom de juiste keuzes kunnen maken. Door de uitgebreide showroom in Tilburg kun je ook echt de verschillen tussen de diverse panelen “voelen”. Al met al gaf dit vertrouwen en dat werd tijdens de installatie ook bevestigd. Van te voren zijn er door Aarde aanpassingen gemaakt aan de groepenkast waardoor de installatie van de panelen en converter zonder problemen is verlopen. Vriendelijke monteurs hebben kundig de panelen gemonteerd met het slimme Aarde dak-bevestigingssysteem waardoor dakpannen niet gaan rammelen bij harde wind. Een vertrouwd gevoel! Ik ben blij met ons systeem wat door de Sunpower Maxeon 3 panelen direct veel Kw blijkt op te leveren! Laat de zon maar schijnen.

Zeer tevreden over aanschaf en montage van airco!

Vanaf het moment van contact tot en met de aanschaf en plaatsing van de airco een goed gevoel bij gehad. Goede voorlichting en adviezen gekregen en op grond daar van besloten tot de aanschaf van een multi-split airco. Over het gehele traject, van voorlichting tot aan de perfecte installatie, zijn we zeer tevreden! Aarde.nl......een aanrader!

Goede service, kwalitatief hoogstaande panelen met uitstekend rendement

Ik ben erg tevreden over de gesprekken die ik met Aarde had, de installatie op het dak en natuurlijk de lage energierekening die het gevolg ervan is. Aarde levert kwalitatief hoogstaande zonnepanelen met veel rendement en weinig degradatie. Daardoor is het rendement zeer hoog en verdien je de panelen dubbel en dwars terug. Ik raad Aarde van harte aan bij iedereen die interesse heeft in zonnepanelen.

prima aan de afspraken gehouden en goed installatie werk geleverd.

Zeer tevreden over de firma Aarde

Goede service

Aarde geeft goede service, Goede uitleg bij hoe ze te werk gaan Geen lange wachttijden en alles word netjes opgeruimd.

Uitstekende service en gekwalificeerd personeel

Wij zijn zeer tevreden met onze investering van de warmtepomp en zonnepanelen. Tevens zeer tevreden met de installatie werkzaamheden en de gekwalificeerde montagepersoneel en het logistieke personeel.

Een prima product keurig netjes geïnstalleerd door vakmensen.

De afspraken die je maakt worden keurig na gekomen, waarna er een professioneel team het keurig komt installeren. Maar wel in overleg met de klant.

Aarde.nl kunnen wij aanbevelen

Wij hebben zonnepanelen en een airco laten plaatsen. Beide zijn goed en degelijk geplaatst. Werken goed. Tussen de opdracht en installatie zat een korte tijd. Dus een snelle levering. Een aandacht punt is de afspraken tussen verkoper, technische dienst en buitendienst. Veel extra belletjes die voorkomen kunnen worden. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Nette en snelle levering , en afwerking / begeleiding

Na een goed gesprek , met ( verkoper ) die goede uitleg gaf over de panelen , maar ook over bevestiging ervan hadden we snel besloten dat we bij een vertrouwde leverancier zaten . het personeel , dat de panelen en omvormer kwamen aanbrengen , werkte netje vlot en veilig , en voornaam in deze tijd , volgen de corona regels en namen geen onnodige risico ,s , en alles netjes achter gelaten , ook vroegen ze om hoe ik het wilde hebben i,v,m bekabeling over de gevel , om tot in de meterkast te komen .

Snel en professioneel

Nadat zonnefabriek afspraken niet is nagekomen in zee gegaan met aarde. Wat een verademing was dat, niks lang wachten alles was heel snel geregeld oa omdat ze alles in eigen beheer hebben en materialen op voorraad.

Van A tot Z goed geholpen

Van de keuze van panelen en uitleg van systeem tot plaatsing van systeem zeer tevreden.

Goede service en vakkundige monteurs!

De monteurs hebben zeer goed werk geleverd, waren erg netjes en hebben hard doorgewerkt om alles optijd af te krijgen. Fijn bedrijf!

Zeer tevreden

Alle leveringen geïnstalleerd conform afspraak. De uitvoering tijdens de gehele installaties keurig en vakkundig uitgevoerd incl de extra voorzieningen. Alles netjes opgeruimd , schoon , en goed werkende installatie opgeleverd, inclusief installatie uitleg bij oplevering.

Prima

Prima en prettige service, apparaat snel en vakkundig geïnstalleerd.

Goede ervaringen in offertetraject, tijdens plaatsing, als ook in nazorg

Tijdens voortraject werd goed gekeken naar specifieke situatie en (on)mogelijkheden; aanleg en aansluiting werd goed en rustig verzorgd. Ook nazorg (wifi-zender en BTW-teruggave) werd prima gedaan. Ik vond het geheel vrij prijzig vergeleken met andere bedrijven, maar alles bij elkaar zeer tevreden

Van A tot Z prima geregeld!

Heel tevreden over het verloop. Van A tot Z prima geregeld. Dankjewel! Blij mee!

Positief en tevreden

Wij hebben een half jaar geleden zonnepanelen en 3 airco's aangeschaft. De service (het meedenken, plannen, etc) was super geregeld. Het plaatsen is allemaal naar wens verlopen. Erg vriendelijke en behulpzame monteurs (vooral die van de airco's). Alle systemen draaien al een half jaar volledig storingsvrij. Bedankt!!

Goed plaatsingssysteem en goede hulp bij het terugvragen van de BTW.

Aarde.nl komt voordat er een offerte wordt gemaakt naar het dak kijken of de zonnepanelen geplaatst kunnen worden. Dit in tegenstelling tot een ander bedrijf waar we eerst een bestelling hadden gedaan. Die regelden alles via internet en hadden daardoor over het hoofd gezien dat de haken waarmee zij werken, niet aan onze dakpannen pasten. Toen Aarde.nl kwam kijken bleek dat hun systeem wel werkte nl. de haken waar de zonnepanelen aan worden bevestigd worden aan het dakbeschot vastgeschroefd.

Ouderwetse service én moderne technologie

Fijne organisatie, vriendelijke medewerkers met verstand van zaken, altijd bereid om je te helpen of bij te staan op onderdelen die voor ons compleet nieuw waren.

Professioneel bedrijf in advies en plaatsing van onze zonnepanelen

We zijn erg tevreden over het advies en plaatsing van onze zonnepanelen. Men werkt zeer netjes en professioneel. Misschien niet de goedkoopste maar daarintegen een goede nazorg en klantenrelatie.

Alle afspraken nagekomen en vakwerk geleverd

Vanaf het 1e contact alle afspraken nagekomen en uiteindelijk vakwerk geleverd

In een woord SUPER!

Van de vertegenwoordiger, mensen van kantoor, monteurs en het bezoek na het plaatsen, kan ik zeggen dat het allemaal goed geregeld was en geen enkele vraag te veel. Al bij al super. Echt een aanrader.

Wij zijn heel erg tevreden over de klantvriendelijkheid, de voorlichting en de uitvoering.

Bij de aanvraag voor een offerte werd deze niet zomaar zonder bezoek aan huis gemaakt. Tijdens het huisbezoek kregen we uitgebreide info over de verschillende panelen en het bedrijf. Er zijn voor ons veel aanbiedingen gemaakt voor de door ons gevraagde mogelijkheden. Hierbij was geen moeite teveel. Tijdens de gesprekken werd er goed geluisterd naar onze argumenten wat resulteerde in een scherpe aanbieding met voor ons de juiste opstelling. Na opdracht volgde snel een planning met uitvoering op korte termijn. Tijdens de uitvoering is veel aandacht besteed om in goed overleg een optimale plaatsing van de panelen op onze platte daken te plaatsen zodat we er zo min mogelijk van zouden zien. Het resultaat was beter dan we verwacht hadden. De monteurs waren erg vriendelijk. Niets was teveel om ons tevreden te stellen. Ondertussen zijn de panelen pas bijna 2 weken in bedrijf dus kunnen we nog geen ervaring delen over de werking en de geleverde hoeveelheden.

Boven verwachting

Bij Aarde zijn we geholpen door Greg. Hij heeft alles helder uitgelegd. Meerdere opties aangeboden en uitgelegd wat de voor en nadelen waren. De montage was vervolgens sneller dan verwacht en is zeer vakkundig uitgevoerd. Al met al zeer tevreden over Aarde.nl.

Superszz

Geweldige service en uitleg, voor, tijdens en na de installatie

Goed gedaan!

’Aarde.nl‘: dat is de naam van een bedrijf met als uiterst korte mission statement ’Passie voor duurzaam‘. Dat bedrijf heeft bij mij zonnepanelen op het dak van mijn huis gelegd. Ik ben er blij mee; ze doen het goed, zoals je mag verwachten. Ik ben ook blij dat ik uiteindelijk voor Aarde.nl heb gekozen, al had ik bij een ander bedrijf voor minder geld terecht gekund. Het was het persoonlijk contact dat voor mij de doorslag gaf: vriendelijk, belangstellend, betrokken, vakkundig zonder pedant te zijn en ja, ook zakelijk. Een goeie mix die zorgde voor een klik. De panelen liggen er inmiddels al een half jaar en ze doen wat ze moeten doen: goedkoop energie produceren. Onder andere op deze manier hoop ik een kleine bijdrage te leveren aan een schonere, duurzamere wereld... Met dank aan Aarde.nl!

Klantenservice is uitstekend

Wij zijn erg tevreden met aarde.nl. Het personeel is erg behulpzaam en vakkundig. In het bijzonder willen wij de heer Gumrukcuoglu bedanken voor de professionele en klantvriendelijke aanpak. Geen enkele vraag was te veel gevraagd. Ik raad Aarde.nl aan iedereen aan.

Fantastisch team

Fantastisch team zoals een team moet zijn, vriendelijk, vakkennis en met een te gekke service. (zelden zo goed gezien hedentendagen) Echt een bedrijf dat nog kleinschalig opereert en zo deze geweldige service kan leveren.

keurig!

Goede aankoopbegeleiding, vakkundige installatie, goede service bij vragen na de installatie

Dik tevreden!

Na een tweetal aangename gesprekken met een vertegenwoordiger van Aarde.nl aldaar zonnepanelen besteld. Vervolgens een duidelijke offerte ontvangen, waarna al snel een afspraak tot levering werd ingepland. Vragen per mail werden snel beantwoord. De monteurs hebben vervolgens goed en vakkundig werk verricht, ondanks de tropische hitte die dag. Alles is na afloop netjes achtergelaten. We zijn zeer tevreden over de afhandeling van een en ander. We kunnen Aarde.nl echt aanbevelen!

Heel goed!

Na wat vertraging ivm Corona, zijn onze airco’s geplaatst zoals afgesproken. De montage zou iets efficiënter kunnen denk ik maar ik ben dan ook geen installateur. Ze werken fantastisch en de bediening is kinderlijk eenvoudig. Dankzij de overcapaciteit hebben we er ook beneden plezier van. Wij zijn er ontzettend blij mee.

Gedegen advies en snelle levering

Na een uitgebreide offertevergelijking hebben we Aarde.nl geselecteerd. Een gedegen advies. Open en eerlijk. De geboden rendementsgarantie speelde hierbij ook een grote rol. Uiteindelijk hebben we voor 12 panelen gekozen. Sunpower-p3-325-BLK We waren blij verrast met de snelle levering van de panelen. De monteurs hebben zeer netjes gewerkt en de electra-aansluitingen keurig weggewerkt langs de gevel en onder de vloer naar de meterkast. Na 1 maand zon in juni 2020 hebben we al een behoorlijke opbrengst.

Eerlijk verhaal, afspraken nagekomen, goede service

Gekozen voor Aarde.nl vanwege de combinatie warmtepomp en zonnepanelen. Plaatsing volgens afspraak, gedaan door vriendelijke en vakkundige monteurs.

Top, belofte nagekomen, perfecte installatie

De plaatsing was echt perfect. Intern kabels trekken duurde in verhouding nog het langste. Nette vriendelijke monteurs. Gewoon in 1 woord GEWELDIG Over de app niet geheel tevreden. Erg Basic. Is echter afhankelijk vd leverancier. Je kunt wel je dagelijkse opbrengst zien Aan te raden

Snelle en goede service

Goede service en hardwerkend personeel! 2 airco's laten hangen, kleine probleempjes (mbt levering) die goed werden opgelost.

Prima service

Vriendelijke en vakkundige monteurs.

Bedrijf waar je op kunt vertrouwen

Alles prima volgens afspraak geregeld

Topinstallatie 👍

Prima service, meedenkend en vakkundig opleveren, met volop ruimte voor inbreng individuele wensen. Topinstallatie 👍 …

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden over de levering van de zonnepanelen. De monteur heeft vooraf een check gedaan of het dak geschikt is. Er lagen oude dakpannen op dus er was twijfel of de zonnepanelen konden worden geïnstalleerd. Maar het bleek geen probleem te zijn. Ze hebben zelfs gezorgd voor reserve dakpannen. Prima service.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Keurig netjes geïnstalleerd. Ook na installatie nog goede service

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goed geinformeerd en snelle levering en plaatsing van de zonnepanelen. Behulpzaam bij afwerking btw teruggave

4 sterren: goede service, goed behandeld

De monteurs van Aarde Technologies hebben op een accurate en ontspannende wijze zonnepanelen gemonteerd. De bijkomende administratie is deskundig uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden met Aarde.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het systeem doet wat werd beloofd/berekend. Tot nu toe geen enkele storing of mankement. In de buurt zijn bij diverse mensen panelen vervangen. Voor de duidelijkheid deze waren NIET Van Aarde Tech. Men deed moeilijk over garantie. Rendement is maximaal.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed geïnformeerd door vertegenwoordiger en administratiepersoneel Tevens goede toelichting bij installatie van de zonnepanelen dit op een nette en correcte wijze 👍

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede communicatie en goede kwaliteit! Ik kan ze van harte aanbevelen. Ze konden zelfs alles installeren terwijl ik zelf de hele dag op mijn werk was.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De beste zonnepanelen, perfecte installatie en zeer goede kwaliteit en kostenvergelijking ten opzichte van andere installateurs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn echt zeer te spreken over het telefonisch contact met kantoor. Voor de mannen die alles geplaatst hebben een hele dikke pluim en ze zijn nog gezellig ook

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

heel goed tevreden. vragen worden direct opgelost.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg netjes en erg deskundig en een goede surfus.

4 sterren: goede service, goed behandeld

4 sterren: goede service, goed behandeld

De vogelschroten die onder de panelen geplaatst zijn voldoen niet voldoende

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zonnepanelen leveren erg goed op en werken prima. In de app is duidelijk af te lezen wat de opbrengst per dag is. Alles netjes geinstaleerd in een dag door een gezellige nette ploeg van Aarde.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Begin 2019 zijn wij in contact gekomen met Aarde.nl en we waren onder de indruk van de vakkundige en klantvriendelijke manier waarop we werden behandeld. Er werd duidelijk en eerlijk advies gegeven. Eind maart zijn er Sunpower zonnepanelen geïnstalleerd. Dit gebeurde op een correcte en professionele manier. De bekabeling is keurig netjes aangebracht. Ook na de installatie zijn we snel en klantvriendelijk geholpen. Tot slot nog onze complimenten voor de manier waarop Aarde.nl voor ons de BTW teruggaaf heeft gecoördineerd. Kortom, we zijn bijzonder positief en we kunnen Aarde.nl van harte aanbevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aarde Technologies heeft ons geholpen bij het energie neutraal maken van ons huis: warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen. Deze samenwerking verliep zeer prettig. Het was van te voren duidelijk wanneer wat gedaan werd en de kwaliteit ervan was zeer goed. Als we vragen hadden konden we deze altijd stellen. We zijn heel blij met het resultaat en bevelen aarde technologies daarom zeker aan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Komen keurig afspraken na. Werken snel en netjes.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er is altijd wel iets te verbeteren. En 10 zou betekenen dat het helemaal perfect is

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede afspraken gemaakt Vriendelijk, deskundig en correct personeel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed deskundig advies, komen afspraken na en zonnepanelen liggen en werken perfect

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed deskundig advies, komen afspraken na en zonnepanelen liggen en werken perfect

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede adviezen. Snelle installaties. Vriendelijke personeel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben goede ervaring - ook - met de after sales van Aarde Technologies. We kunnen nu zonder problemen de opbrengst monitoren.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede kwaliteit panelen ook uiterst vriendelijk medewerkers. Niets is teveel. Service is ook goed en desku dig