Zonnepanelen Bergeijk

Garage Totaal De Waal

Technische informatie 

  • Zonnepanelen: SunPower P3 325 WP (30 stuks)
  • Omvormer: SE9k SolarEdge 3 fase
  • Optimizer: SolarEdge Optimizer    

 

Systeem beschrijving 

Afgelopen week hebben wij, bij een nieuwe en zeer tevreden klant, een prachtig project opgeleverd. Familie de Waal uit Bergeijk heeft 30 SunPower panelen op het dak van hun nieuwe woning laten installeren. Zij hebben zowel vanuit kwalitatief als optisch oogpunt gekozen voor de beste panelen op de markt: de P3-325 WP panelen uit de SunPower Performance Series. De zonnepanelen zijn landscape gemonteerd waardoor ze mooi opgaan in de woning.  

Door voor SunPower panelen te kiezen weet familie de Waal dat zij de komende 25 jaar gegarandeerd 85,5% rendement hebben van hun installatie. De SE9k SolarEdge 3fase omvormer kan met deze panelen per jaar 9800 kW/h aan stroom omzetten naar bruikbare netstroom. En door de garantie van SolarEdge kan de 98% rendement nóg beter gewaarborgd worden. 

De 30 SolarEdge optimizers P370 genereren op hun beurt een hoger rendement met 25% meer opbrengst van het PV systeem. Het totale rendement van de panelen kan onze nieuwe klant makkelijk bijhouden via de App van SolarEdge 

Mooie bijkomstigheid: door te kiezen voor een duurzame manier van stroom opwekken heeft familie de Waal 4,93t CO2 bespaard, wat vergelijkbaar is met het planten van 227 bomen.