Referentie klant uit Roosendaal

Wierikx Huis

Referentie klant uit Roosendaal
“De adviseur nam ons al het voorwerk uit handen.”

Onze klant uit Roosendaal wilde besparen op haar energierekening en heeft daarom door Aarde.nl 10 SunPower MAX 3 400WP zonnepanelen in combinatie met een Fronius laten installeren.

Aarde.nl kwam als beste uit de bus
“De voornaamste reden voor ons om zonnepanelen aan te schaffen was ons hoge energieverbruik. We hebben twee studerende kinderen thuis wonen dus verbruiken we erg veel.”, aldus mevrouw. “We zagen dat veel mensen in de buurt zonnepanelen op hun dak hadden liggen en wilden weten of dat ook niet wat voor ons was. Onze buurman had ook panelen van Aarde.nl en die had uitgebreid onderzoek gedaan naar de beste aanbieders, Aarde.nl kwam bij hem als beste uit de bus qua rendement. Daarnaast had hij een goede ervaringen met de service van Aarde.nl dus hebben we daar ook voor gekozen.”

De adviseur nam veel werk uit handen
“Het adviesgesprek dat we vervolgens in hadden gepland ging goed. De adviseur had al het voorwerk al gedaan dus dat hoefde wij niet meer te doen. Dat vonden we erg prettig!”

Goede service, ook na de installatie
“De installatie verliep goed, de monteurs waren ook heel snel klaar. Alleen hadden we ervoor gekozen om de leiding door het huis te laten lopen, waar we later spijt van kregen. Want het was een dikke grijze kabel die erg in het zicht lag. Uiteindelijk hebben we gebeld en gevraagd of de leiding toch buitenlangs kon worden gelegd. Daar deden ze bij Aarde.nl helemaal niet moeilijk over! Ze hebben toen de kabel verplaatst en nu kan je hem bijna niet zien liggen, dat was goede service!”


“We hebben nu al aardig wat bespaard met onze panelen. Daarom zouden we Aarde.nl ook zeker aan anderen aanbevelen!”

Net als onze klant uit Roosendaal besparen op uw energiekosten met zonnepanelen? Klik dan hier voor een gratis vrijblijvende offerte!