Referentie familie Warmenhoven

Warmenhoven Totaal

Referentie familie Warmenhoven“We hebben goed advies gehad, een duidelijke prijs gekregen en het was ook allemaal heel snel geregeld!”

De familie Warmenhoven wilde hun nieuwe huis met dak op het zuiden voorzien van zonnepanelen voor het hoogste rendement en heeft daarom door Aarde.nl 10 SunPower MAX 3 375WP in combinatie met een Fronius Primo 4.0-1 omvormer laten installeren.

Onze voornaamste reden was het milieu
“De voornaamste reden was uiteindelijk het milieu. Maar ons dak op het zuiden heeft ook meegewogen, want van zo’n dak moet je natuurlijk gebruik maken!”, aldus mevrouw Warmenhoven. 

Uitgebreid selectieproces
“De investering moest het uiteindelijk wel waard zijn. We hebben geen kinderen en zijn maar met z’n tweeën, dus wisten we in eerste instantie niet of het voor ons wel wat op zou leveren, ook nu de salderingsregeling over een paar jaar waarschijnlijk stopt. Dus hebben we ons daar goed over laten informeren en hebben we offertes aangevraagd bij verschillende bedrijven. En daar zat heel veel verschil in! Sommige bedrijven waren heel opdringerig, die hebben we overgeslagen. Na het bekijken van enkele recensies hebben we uiteindelijk besloten om een kijkje te nemen in de showroom van Aarde.nl. Daar hebben we een goede uitleg gehad en de prijs vonden wij ook prima. Dus hebben we na uitgebreid onderzoek voor Aarde.nl gekozen.”

Niet alleen panelen geïnstalleerd maar ook het dak gemaakt!
“De panelen zijn vervolgens besteld en een paar weken nadat we in ons nieuwe huis in konden trekken werden ze al gemonteerd. De monteurs waren heel aardig. Het is een ouder huis en er bleken wat dakpannen kapot te zijn en dat hebben ze gewoon voor ons opgelost! Daarnaast zijn ze maar een halve dag bezig geweest om alles te monteren.”

Positief verrast
“We zijn heel tevreden over het eindproduct. Mijn man vindt het heel leuk om via de app bij te houden wat de panelen opbrengen. Soms verbaast het me! Op bewolkte dagen leveren de panelen bijvoorbeeld aardig wat stroom op en dat vind ik best bijzonder!

Geschatte jaarlijkse besparing
“We wonen hier te kort om te zeggen hoeveel we kunnen besparen met onze installatie.” Aarde.nl heeft daarom een schatting gemaakt van de jaarlijkse besparing van de familie Warmenhoven en die komt uit op zo’n €803,88 per jaar.

“We hebben goed advies gehad, een duidelijke prijs gekregen en het was ook allemaal heel snel geregeld. We hadden in een tijdsbestek van een paar weken zonnepanelen op ons dak. We zijn ook netjes geholpen met de btw-teruggave. Dat geld hebben we zelfs al terug, dus wij zijn helemaal tevreden!”

Net als de familie Warmenhoven besparen op uw energiekosten met zonnepanelen? Klik dan hier voor een gratis vrijblijvende offerte!