Referentie familie Verweijen

Referentie familie Verweijen “Aarde.nl heeft groen goud in handen’’

De familie Verweijen uit Ulvenhout wilde graag meehelpen aan een schoner milieu en daarnaast ook haar energielasten reduceren. Zij hebben daarom door Aarde.nl 30 Sunpower Maxeon zonnepanelen laten installeren in combinatie met een Sofar omvormer en een dubbele (cascade) lucht/water warmtepomp van Alpha Innotec.

Gesprek met Dennis doorslaggevend
“Verduurzamen is goed voor de natuur en voor de portemonnee’’ stelt de heer Verweijen. Mevrouw Verweijen, werkzaam als makelaar, vult aan; "het verduurzamen van je woning voegt daarnaast aanzienlijke waarde toe aan het huis. Dat alleen al zou je moeten motiveren om je huis milieuvriendelijker te maken.’’

Huis warmer dan ooit
De familie Verweijen bewoont een royaal huis met hoge plafonds en veel ruimtes staan in open verbinding met elkaar, hetgeen het niet eenvoudig egaal te verwarmen maakt. De nieuwe installatie maakt het huis aangenaam warm op alle plekken! Sterker nog; ‘’met de warmtepomp is het warmer dan we ooit gedacht hadden dat het kon zijn’’.

Groen goud
‘’Aarde.nl heeft groen goud in handen’’, aldus de heer Verweijen, ‘’met een goede naam, betrokken vakmensen en producten van TOP kwaliteit lopen ze voorop in het realiseren van de energietransitie. We hebben naast Aarde.nl ook met twee andere leveranciers gesproken, maar het was het gesprek met duurzaamheidsadviseur Dennis die ons overtuigde om voor Aarde.nl te kiezen’’. De heer Verweijen is niet alleen tevreden over de producten, maar ook over de service: "Wat Aarde.nl zo krachtig maakt is de juiste ondersteuning, bijvoorbeeld de hulp bij subsidieaanvragen. Mijn vrouw kwam hiervoor naar jullie kantoor en alles was perfect voor ons geregeld. Dat vind je nergens anders, dat is fantastisch!’’

Geluidloos gasvrij 
“Wij zijn hier thuis erg tevreden met de Alpha innotec (LWD[V]). Met de zonnepanelen is het huis nu helemaal energieneutraal. Een ander pluspunt is dat de warmtepomp volkomen geruisloos is. We waren toch wat bezorgd over hoeveel geluid het zou maken, vooral voor onze buren, maar je hoort echt niets."

“Samenwerken met Aarde.nl kunnen wij anderen zeker aanraden!’’
  
Wilt u net als de familie Verweijen het milieu helpen en besparen op uw energiekosten met zonnepanelen? Klik dan hier voor een gratis vrijblijvende offerte!