Referentie familie Verhoeven

Verhoeven Rije

Referentie familie Verhoeven  
"We hebben afgesproken om er meer zonnepanelen bij te laten leggen wanneer we daaraan toe waren."   

De familie Verhoeven wilde graag bijdragen aan een beter milieu en heeft daarom door Aarde.nl 8 SunPower MAX3-400Wp laten installeren in combinatie met een SolarEdge omvormer.  

Zonneweides en windmolens maken het landschap er niet mooier op 
“We wilden wat voor het milieu doen, daarom hebben we voor zonnepanelen gekozen. Ik denk dat we met z’n allen naar hernieuwbare energie toe moeten voor de toekomst. Als je zonneweides en windmolenparken aan gaat leggen wordt het landschap er niet mooier op. Dus ik vind dat je, vooral wanneer je een dat op het zuiden hebt, je steentje bij moet dragen door zonnepanelen te laten installeren. Met een terugverdientijd van ongeveer 7 jaar is dat te doen toch?” 

Zonnepanelen in twee fasen gelegd 
De familie Verhoeven heeft de zonnepanelen in twee fasen laten leggen door Aarde.nl. “We hebben de eerste panelen een jaar terug laten installeren. Destijds hebben we dan ook voor een omvormer gekozen die een grotere capaciteit had dan op dat moment nodig was. Op dat moment hebben we afgesproken met de adviseur van Aarde.nl dat we er meer bij zouden laten leggen wanneer we daaraan toe waren. Toen kwam Corona, en hebben we besloten om het geld dat we normaalgesproken aan vakantie uit zouden geven op ons dak zouden leggen!” 
 
Alles lag binnen no time op ons dak 
“Mijn vrouw is op onderzoek uitgegaan en heeft aanbieders en zonnepanelen met elkaar vergeleken, zo zijn we bij Aarde.nl terecht gekomen. De twee adviesgesprekken gingen goed, alles werd vlot geregeld en de installatie ging heel soepel. Alles lag binnen no time op ons dak!” 

Efficiënt gebruik voor maximale besparing 
“Om de zonne-energie extra goed te benutten zorgen wij ervoor dat de was en de afwas ’s middags gedaan worden, net als het opladen van de elektrische auto en fiets. Dan wordt er natuurlijk de meeste stroom geproduceerd. Zo kunnen we volledig op onze zonne-energie teren.” De familie Verhoeven zal jaarlijks met hun installatie naar schatting €559,46 gaan besparen. 

“De installatie en het adviesgesprek gingen goed, dus zouden we Aarde.nl zeker aanraden!”  

Wilt u net als de familie Verhoeven besparen op uw energiekosten met zonnepanelen? Klik dan hier voor een gratis vrijblijvende offerte!