Referentie familie van Loon

Piet Van Loon 800Px

Referentie familie van Loon uit Sprang-Capelle
“We hebben voor Aarde.nl gekozen omdat we van kennissen hoorden dat ze heel goed waren!”

De familie van Loon wilde met de verduurzamingstrend mee en heeft daarom door Aarde.nl 9 SunPower MAX 2 350WP zonnepanelen in combinatie met een Sofar omvormer laten installeren.

Met de trend mee
“We leven natuurlijk in de trend van verduurzaming en daar wilden wij in mee, en uiteindelijk zouden de panelen natuurlijk geld op gaan leveren.”, aldus de heer van Loon, ”Daarnaast was het bijna zonde om geen panelen op ons dak leggen, die staat namelijk pal op het zuiden. Daarom lag het voor de hand om zonnepanelen te laten installeren.”

Duurzame-duurzame energie
“We zijn bij Aarde.nl terecht gekomen omdat iemand ze had aanbevolen aan ons. De kennis van een vriend, dus via mond-tot-mondreclame.” Het adviesgesprek van de familie van Loon was heel goed verlopen. “De adviseur was zeer capabel, we hadden vertrouwen in hem. Hij heeft ons meerdere opties voorgelegd en ons goed ingelicht in de showroom. We hebben uiteindelijk niet voor de goedkoopste zonnepanelen gekozen, maar wel voor de beste, die het langst meegaan!” Mevrouw van Loon voegt toe: “We hebben voor duurzaam gekozen, dat hebben we van oudsher meegekregen.”

Snel geïnstalleerd en goede hulp met financiële zaken
“De installatie ging prima. Ze gingen snel het dak op en waren snel klaar! De btw-afrekening naderhand is ook prima gegaan, daar hebben ze ons goed mee geholpen. De hele installatie draait probleemloos.”

Geschatte jaarlijkse besparing
“We wonen hier te kort om te zeggen hoeveel we kunnen besparen met onze installatie.” Aarde.nl heeft daarom een schatting gemaakt van de jaarlijkse besparing van de familie van Loon en die komt uit op zo’n €676,28 per jaar.

“We zouden Aarde.nl aanbevelen! We zijn erg tevreden over het eindproduct en ze hebben ook alles heel goed aan ons uitgelegd in de showroom!”

Net als de familie van Loon besparen op uw energiekosten met zonnepanelen? Klik dan hier voor een gratis vrijblijvende offerte!