Referentie familie van den Bogaart

Ad Van Den Boogaard 800X

Referentie familie van den Bogaart  “Aarde.nl keek echt naar onze persoonlijke situatie en ze komen uit de buurt!”    

De familie van den Bogaart wilde graag stroom opwekken voor hun bakoven en meehelpen aan een schoner milieu en heeft daarom door Aarde.nl 10 SunPower SPR-P3-325-BLK zonnepanelen laten installeren in combinatie met een Sofar omvormer.  

Zelf stroom opwekken voor de bakoven “Mijn dochter is kunstenares en heeft een bakoven die nogal wat stroom verbruikt. We wilden zelf de stroom voor die bakoven opwekken zodat we niet te veel impact maakten op het milieu met deze hobby. We hebben ook onze muren voor laten isoleren om de CO2 uitstoot te reduceren.”, aldus de heer van den Bogaart. 

Aarde.nl had het beste gekeken naar onze persoonlijke situatie “We hebben ons door vijf verschillende bedrijven laten adviseren en hebben uiteindelijk voor Aarde.nl gekozen omdat ze echt hadden gekeken naar onze persoonlijke situatie. Ze hadden ook de beste zonnepanelen én de adviseur kwam uit de buurt. Dat laatste vonden we fijn omdat we dan weten dat er altijd iemand dichtbij is. Plus het zou niet heel duurzaam zijn als iemand bijvoorbeeld helemaal vanuit Groningen zou moeten komen!” 

De monteurs kwamen terug om een kabel netter weg te werken “De installatie ging goed. Er was alleen één kabel niet heel netjes weggewerkt. Gelukkig zijn ze er nog een keer voor teruggekomen toen we dat lieten weten. We zijn nu heel blij met onze mooie zwarte!” Mevrouw van den Bogaart voegt toe: “En ik vind het ook altijd heel leuk om op de app te kijken hoeveel de panelen opbrengen.” De familie van den Bogaart zal jaarlijks zo’n €780,62 gaan besparen met hun zonnepanelen. 

“We zouden Aarde.nl aanraden omdat ze bij ons als beste uit de bus kwamen bij het vergelijken van aanbieders.” 

Net als de familie van den Bogaart besparen op uw energiekosten met zonnepanelen? Klik dan hier voor een gratis vrijblijvende offerte!