Referentie familie van Brakel

Danny Van Brakel

Referentie familie van Brakel 
“We wilden zelfvoorzienend en duurzaam leven dus hebben we zonnepanelen laten installeren door Aarde.nl.”  

De familie van Brakel uit Roosendaal wilde graag een duurzaam en zelfvoorzienend leven en heeft daarom door Aarde.nl 12 SunPower MAX3-400WP laten installeren in combinatie met een SolarEdge omvormer en 12 P485 optimizers.

Gelijk genoeg panelen voor eventuele gezinsuitbreiding
“We wilden duurzamer leven en een beetje zelfvoorzienend zijn, daarom hebben we zonnepanelen laten installeren door Aarde.nl.”, aldus de heer van Brakel. “We hebben het gelijk goed gedaan en de beste zonnepanelen uitgekozen van SunPower met optimizers zodat we later nog steeds voldoende energie opwekken. Op dit moment wekken we meer op dan we gebruiken, maar stel nou dat er in de toekomst kinderen komen, dan hebben we daar genoeg energie voor!”

In de showroom kan je de panelen zelf zien
“Voor het adviesgesprek was ik naar de showroom van Aarde.nl gegaan. Dan kan je gelijk zien wat voor bedrijf het is en kan je de panelen zelf ook zien. Het gesprek zelf ging goed, ik had een aardige adviseur die naar mijn persoonlijke situatie keek en me genoeg opties gaf.”

Met 35 graden het dak op
“De installatie gebeurde vorig jaar op een hele warme dag, ik denk dat het toen wel 35 graden was! Ik had best medelijden met de monteurs. Maar gelukkig was alles snel klaar.”

Meer opbrengst dan verwacht
“Ik ben erg tevreden met de zonnepanelen die we hebben liggen, ze brengen zelfs meer energie op dan we verwachtten. Ik zou Aarde.nl dan ook zeker aanraden aan anderen.” De familie van Brakel zal met hun zonnepaneelinstallatie van Aarde.nl jaarlijks naar schatting zo’n €948,20 gaan besparen.  

Net als de familie van Brakel besparen op uw energiekosten met een warmtepomp en/of zonnepanelen? Klik dan 
hier voor een gratis vrijblijvende offerte!