Referentie familie Pinas

Pinas

Referentie familie Pinas “Mijn portemonnee is ook zeker blij!”  

De familie Pinas uit Tilburg wilde hun huis graag verduurzamen en heeft daarom door Aarde.nl 10 SunPower SPR-P3-320-BLK panelen laten installeren in combinatie met een Sofar omvormer. 

Panelen die langer meegaan zijn pas écht duurzaam “We wilden ons huis verduurzamen en mee met de tijd. We hebben al een A+ woning van zo’n 10 jaar oud, maar alsnog kun je veel doen om de wereld een beetje te helpen. Daarom hebben we ervoor gekozen om zonnepanelen te nemen.” aldus de heer Pinas. “Een bedrijf waar ik mee had samengewerkt had ons ook zonnepanelen aangeboden, alleen hadden die niet de juiste steunen voor ons dak. Daarnaast hadden ook grote partijen als Essent overwogen, maar dat zat bij ons niet lekker vanwege de kwaliteit van de panelen en het feit dat de garantie slechts 10 jaar was. Dat is ongeveer net zo lang als de terugverdientijd. Daarom hebben we ook onderzoek gedaan naar het duurdere segment zonnepanelen en zo zijn we bij Aarde.nl terecht gekomen. Want als je kwalitatief goede panelen hebt die lang meegaan, dan ben je pas écht duurzaam bezig.” 

De service was top “Het adviesgesprek beviel goed. De adviseur had alleen wat dingen voorgesteld die de monteur later graag anders wilde doen. Er waren namelijk wat kabels die uiteindelijk een andere plek kregen. Maar dat werd in overleg gedaan en was geen probleem. De installatie van de panelen was op één van de warmste dagen in augustus vorig jaar. Ik had zo’n medelijden met de mannen op het dak, ik wilde om de 5 minuten een karaf water met ijs brengen.” lacht de heer Pinas. “De monteurs waren erg beleeft en hebben ons goed geholpen. Daarnaast waren ze heel transparant en zijn ze meteen gekomen toen ik gebeld had of ze een kabel wilden verleggen op het dak. De service was top!”  

Zelfs met extra verbruik besparen we op de maandelijkse lasten “We zijn super tevreden over onze panelen. Mijn portemonnee is ook zeker blij! Onze maandelijkse kosten waren gelijk na de installatie al een stuk lager en we verbruikten op dat moment ook nog eens veel meer dan we van tevoren berekend hadden, want we zaten midden in een pandemie.” Jaarlijks zal de familie Pinas met hun installatie naar schatting €684,94 gaan besparen. 
 
“Als je écht duurzaam bezig wilt zijn, neem dan zonnepanelen van een hoger segment die langer meegaan. Daarvoor zou ik Aarde.nl zeker aanbevelen!” 

Wilt u net als de familie Pinas uw huis verduurzamen en besparen op uw energiekosten met zonnepanelen? Klik dan hier voor een gratis vrijblijvende offerte!