Referentie familie Nelemans

IMG 0139 2

Referentie familie Nelemans: 
“Het ging hartstikke goed, echt niets op aan te merken!” 

De familie Nelemans uit Hoeven wilde een lagere energierekening en liet daarom door Aarde.nl 11 SunPower MAX 3 390 Wp zonnepanelen installeren in combinatie met een Sofar omvormer.  

Geld besparen door zelf stroom op te wekken 
“Door zelf stroom op te wekken op een duurzame manier, besparen we op onze energiekosten. Dat was eigenlijk onze voornaamste reden om over te stappen!” aldus de familie. 
 
Hartstikke goed adviesgesprek 
Voordat de panelen geïnstalleerd worden komt er altijd een adviseur van Aarde.nl langs om een persoonlijk plan op te stellen aan de hand van uw voorkeuren en uw woonsituatie. “En dat ging hartstikke goed, echt niets op aan te merken!” aldus Dennis, de man des huizes. Het legplan was al snel gemaakt en de installatie werd daarna gelijk ingepland. 
 
Tevreden over de installatie 
“De installatie moest wel in twee keer gebeuren, omdat er iemand ziek was. Maar daar is Aarde.nl erg goed mee omgegaan.” De familie Nelemans was zeer tevreden over de service en de nette installatie van het PV-systeem. “De zonnepanelen werken naar behoren, we kunnen nog niet zeggen hoeveel we hebben bespaard omdat ze nog niet zo lang geleden geïnstalleerd zijn, maar het gaat vast en zeker veel opleveren voor ons!” Het geschatte bedrag dat de familie jaarlijks bespaart met deze installatie is €922,90! 
 
“Wij zouden Aarde.nl aan iedereen aan kunnen bevelen!” aldus de familie Nelemans. 

Wilt u net als de familie Nelemans besparen op uw energiekosten met zonnepanelen?
Klik dan hier voor een gratis vrijblijvende offerte!