Referentie familie Kox-Akkermans

Kox Akkermans800x

Referentie familie Kox-Akkermans
"Na het adviesgesprek over de airco's zaten we in de auto en dachten we: zullen we ook niet gewoon zonnepanelen laten installeren?"

De familie Kox-Akkermans had airco’s aangeschaft bij Aarde.nl en wilde deze graag aandrijven met zelfopgewekte groene stroom. Daarom hebben we 15 SunPower MAX 3 375Wp bij ze geïnstalleerd in combinatie met een Sofar omvormer.

Laten we ook gewoon voor zonnepanelen gaan!
“Na het adviesgesprek over de airco’s zaten we in de auto en dachten we: zullen we ook niet gewoon zonnepanelen laten installeren? En dat hebben we toen gedaan!”, aldus mevrouw Kox-Akkermans. De familie wilde in eerste instantie alleen airco’s, maar omdat ze met zo’n goed gevoel van het adviesgesprek afkwamen besloten ze ook voor duurzame energie van Aarde.nl te gaan. “Met extra airco’s heb je natuurlijk een ietwat hoger stroomverbruik en met zonnepanelen worden die extra kosten gelijk rechtgetrokken.”

Goed meegedacht over nette afwerking
Een adviseur van Aarde.nl is vervolgens langs geweest om te kijken hoe alles eruitzag bij de familie en waar de airco’s en panelen zouden moeten komen. “Hij dacht goed mee over de montage van met name de airco’s en onderdelen die binnen geplaatst moesten worden. Dat vonden wij het belangrijkst want die hangen toch in het zicht. De leidingen zouden we via de buitenkant van het huis laten lopen en de omvormer zou netjes op zolder worden verstopt.”, zegt mevrouw Kox-Akkermans. De heer Kox-Akkermans gaat verder: “We hebben in principe tegen de adviseur gezegd: ‘We willen dat onze kamers op deze manier verkoeld/verwarmd hebben, welke units hebben we dan nodig? En welke zonnepanelen raad je aan?’ Toen de adviseur zijn plan aan ons uitlegde stemden we er eigenlijk gelijk mee in!”

Pech bij het installeren
De installatie verliep niet zonder problemen. De eerste keer waaide het te hard voor onze monteurs, de keer daarna regende het pijpenstelen waardoor het wederom niet veilig was voor onze monteurs om het dak op te gaan. De weergoden hadden het niet best met ons voor. “De monteurs zijn uiteindelijk een derde keer teruggekomen en hebben toen gelukkig alles kunnen installeren. Het waren erg vriendelijke mannen en ze hebben hun werk goed gedaan.”

Aarde.nl krijgt een dikke 10!
“We hebben Aarde.nl aangeraden aan onze overburen toen ze vroegen door wie we onze zonnepanelen hadden laten leggen. We wisten ook dat je €100,- ontvangt wanneer je iemand aandraagt, die hebben we ons tienjarig zoontje laten innen. Wanneer hij het aandragen van de nieuwe klant helemaal zelf zou regelen mocht hij het geld van ons houden. Dus heeft hij heel netjes een mail naar Aarde.nl gestuurd en het geld ontvangen! Natuurlijk wel na een telefoontje om te controleren of alles wel klopte. Daar zijn we heel blij mee, Aarde.nl krijgt van ons een dikke 10!”

Wilt u net als de familie Kox-Akkermans besparen op uw energiekosten met zonnepanelen? Klik dan hier voor een gratis vrijblijvende offerte!