Referentie familie de Jong

Aardenl Fam De Jong

Referentie familie de Jong
“Vaak kies je voor de goedkoopste aanbieder, maar bij Aarde.nl hadden gewoon een beter gevoel!”  


De familie de Jong wilde duurzamer wonen met zonnepanelen en hebben daarvoor adviseurs van verschillende bedrijven langs laten komen. Aarde.nl kwam als beste uit de bus en installeerde uiteindelijk 7 SunPower MAX 3 395 Wp zonnepanelen in combinatie met een SolarEdge omvormer.  

Een duurzame levensstijl én een lagere energierekening 
“We wilden ons energieverbruik beperken, niet alleen voor het kostenplaatje, maar ook om een duurzamere lifestyle te creëren voor ons gezin.” aldus de familie de Jong. 
 
Gewoon een beter gevoel bij Aarde.nl 
Het adviesgeprek met Aarde.nl heeft voor de familie de Jong de doorslag gegeven. “Dat is voor ons de reden geweest om bij jullie zonnepanelen te kopen! We hebben vijf andere partijen langs laten komen en hebben bewust geen of weinig informatie over onze woonsituatie en wensen gegeven. We waren heel erg te spreken over de manier waarop de adviseur met ons meedacht en keek naar het totaalplaatje. Normaal zouden we voor de goedkoopste aanbieder kiezen, maar in dit geval hadden we gewoon een beter gevoel bij Aarde.nl.” 
 
Installatie in een dagdeel 
De installatie van de SunPower zonnepanelen verliep zonder problemen. “De communicatie vooraf was goed en de installatie zelf duurde slechts een dagdeel! De monteurs hebben daar waar nodig met ons meegedacht en dat vonden wij erg prettig.” 

Net na de installatie al winst 
Wat de familie van de opbrengst van het eindproduct vindt is nog moeilijk te zeggen aangezien de panelen pas net zijn geïnstalleerd. “Voor zover ik dat kan controleren lijkt het in orde! Onze ‘Toon’ geeft aan wat we hebben opgewekt en verbruikt en als we dat vergelijken met elkaar zien we al winst!” Jaarlijks zal de familie naar schatting €611,60 gaan besparen. 

“Wij zouden Aarde.nl zeker aanraden! Dat hebben we ook al gedaan bij mensen uit onze straat, omdat we zo tevreden waren over alles.” 

Wilt u net als de familie de Jong besparen op uw energiekosten met zonnepanelen? Klik dan hier voor een gratis vrijblijvende offerte!