Referentie familie Bolsius

Bolsius

Referentie familie Bolsius “We hebben voor de panelen met de langste garantie gekozen bij Aarde.nl.”  

De familie Bolsius uit Tilburg wilde hun nieuwe huis graag verduurzamen en heeft daarom door Aarde.nl 13 SunPower SPR-P3-BLK panelen laten installeren in combinatie met een Sofar omvormer. 

Goed dak voor zonnepanelen 
“We hadden een bungalow gekocht die nog helemaal verbouwd en verduurzaamd moest worden. We hebben onder anderen al het glas laten vervangen door dubbel glas en het verwarmingssysteem vervangen. Op ons vorige huis hadden we geen zonnepanelen, maar we. vonden het deze keer wel tijd om die aan te schaffen.” aldus de heer Bolsius. “Vooral ook omdat ons dak zo gunstig gelegen is; het is een plat dak en de panelen kunnen dan dus naar het zuiden worden gericht. We zijn toen bij Aarde.nl terecht gekomen omdat een kennis, die af en toe wat klusjes in en rond ons huis doet voor ons, daar goede ervaringen mee heeft.” 
 
De panelen met de langste garantie gekozen 
“We zijn toen naar de showroom van Aarde.nl gegaan en daar is ons het een en ander uitgelegd. Daarna hebben we de panelen gekozen en is er een plan gemaakt voor ons dak. Daar waren we tevreden mee dus hebben we de installatie door laten gaan. We hebben voor de SunPower panelen gekozen omdat daar zo’n lange garantie op zit. Wel 25 jaar!” 
 
Binnen één dag geïnstalleerd
 “De installatie verliep heel vlot en de installateurs waren netjes te werk gegaan. De panelen lagen er binnen een dag op. Ik heb ze nog wel een keer terug laten komen omdat de steunen niet overal helemaal netjes recht lagen en dat hebben ze toen zonder problemen aangepast. Dus ik was heel tevreden.” aldus de heer Bolsius. 

Opbrengt checken via de app 
“We zijn heel tevreden over het eindproduct. We houden ook de Sofar app in de gaten om de opbrengst bij te houden. De mooiste maanden zouden nog moeten komen en nu brengt het al aardig wat op dus we kunnen niet wachten!” Jaarlijks zal de familie Bolsius met hun installatie naar schatting €864,80 gaan besparen. 

“Ik zou Aarde.nl zeker aan anderen aanraden, net als de klusjesman Aarde.nl aan heeft geraden!” 

Wilt u net als de familie Bolsius uw huis verduurzamen en besparen op uw energiekosten met zonnepanelen? 
Klik dan hier voor een gratis vrijblijvende offerte!