Referentie de heer van Rooijen

P Van Rooijen 800X

Referentie de heer van Rooijen
“Zowel de aankoop, als het hele verhaal, als de installatie zijn op een uitstekende manier gegaan.”

De heer van Rooijen wilde besparen op zijn energiekosten en heeft daarom door Aarde.nl 10 SunPower MAX 3 375WP zonnepanelen in combinatie met een Sofar omvormer laten installeren.

Minder energiekosten, goed voor het milieu en meerwaarde voor mijn huis
“Kostenbeperking was de voornaamste reden voor mij om zonnepanelen aan te schaffen. Daarnaast zou het ook milieutechnisch gezien een goede stap zijn en het zou meerwaarde geven aan mijn huis.”, aldus de heer van Rooijen.

Aarde.nl kwam het meest betrouwbaar over
“Ik ben ruim een jaar bezig geweest met vooronderzoek en ik kwam Aarde.nl tegen op internet. Ik heb toen drie aanbieders vergeleken en Aarde.nl kwam het meest betrouwbaar over. Dat is de reden dat ik voor Aarde.nl heb gekozen.”

Tien met een griffel voor de monteurs!
“De installatie was prima bevallen. Ze hebben naast zonnepanelen ook een hele nieuwe meterkast geplaatst. Keurige knullen, ze hebben netjes gewerkt, waren erg vriendelijk en hebben alles opgeruimd. Tien met griffel wat mij betreft!

De installatie is onopvallend aanwezig
“De installatie ligt er nu een jaar op en het werkt! Het ligt ook netjes uit het zicht, dus het is onopvallend aanwezig en ik vind het prima zo.” De heer van Rooijen zal jaarlijks zo’n €852,50 besparen.

“Ik kan alleen maar zeggen dat mijn ervaringen met Aarde.nl goed waren. Dat zowel de aankoop, als het hele verhaal, als de installatie, op een uitstekende manier zijn gedaan. Ik zou Aarde.nl dus zeker aanraden!”

Net als de heer van Rooijen besparen op uw energiekosten met zonnepanelen? Klik dan hier voor een gratis vrijblijvende offerte!