Referentie de heer van den Elshout

Van Den Elshout Aardenl (2)

Referentie de heer van den Elshout 
"De besparing is nu al boven verwachting hoog!" 

De heer van den Elshout wilde graag bijdragen aan een beter milieu en heeft daarom door Aarde.nl 33 SunPower P19 325Wp laten installeren in combinatie met een SolarEdge omvormer. 

Ik vind het belangrijk om de zonneladder aan te houden 
“Mijn voornaamste reden voor de aanschaf van zonnepanelen was om een bijdrage te leveren aan een beter milieu. In onze buurt wilden ze zonneweides aan gaan leggen, maar ik en de buurtbewoners waren het daar niet mee eens. Ik was nauw betrokken bij deze zaak, want ik vond het heel belangrijk om de zonneladder aan te houden. Dus eerst de daken vol met zonnepanelen, dan andere plekken die niet gebruikt worden, daarna kan je pas landbouwgrond opofferen voor meer duurzame energie. We hebben deze zaak gelukkig gewonnen. Daarna moesten we kijken wat we zelf konden doen om op een duurzame manier energie op te wekken. Toen heb ik besloten om zonnepanelen op mijn dak te laten monteren.” 

Zeker van een net en persoonlijk legplan 
Het adviesgesprek was heel prettig. Ik heb een aantal bedrijven benaderd om de mogelijkheden te bespreken, maar die keken alleen via internet naar mijn dak en maakten vervolgens een plan. Aarde.nl kwam langs waardoor ik meer zekerheid had van een net en persoonlijk legplan. Daarnaast had ik voor dummies gekozen zodat de installatie een mooie geheel zou worden, die optie had ik elders niet.” 

Goede en professionele installatie 
“Mijn zonnepanelen zijn strak gelegd. De installatie verliep goed en heel professioneel. Ik was alleen af en toe een beetje bang dat de monteurs van het dak af zouden vallen. Maar dat is allemaal goed gekomen!”, lacht de heer van den Elshout.  

Nu al boven verwachting hoge besparing 
Alles werkt prima, de app is superhandig. Het is heel fijn om een overzicht te hebben van je opbrengst. We merken er al veel van. De besparing is nu al boven verwachting hoog." Jaarlijks zal de heer van den Elshout met zijn installatie naar schatting €2098,14 gaan besparen.   

“Aarde.nl is een professioneel bedrijf, met goede begeleiding, goed advies en goed persoonlijk plan. Ik zou het zeker aanraden!” 

Wilt u net als de heer van den Elshout besparen op uw energiekosten met zonnepanelen? Klik dan hier voor een gratis vrijblijvende offerte!