Referentie de heer Jaspers

Heer Jaspers

 “Aarde.nl neemt alles uit handen, van de installatie tot de btw-teruggave. Je hebt er geen omkijken naar!”  

De heer Jaspers uit Goirle wilde graag meehelpen aan een schoner milieu en wilde daarnaast ook wat geld besparen. Hij heeft daarom door Aarde.nl SunPower SPR-P3-325-BLK zonnepanelen laten installeren in combinatie met een Sofar omvormer. 

Het milieu helpen en geld besparen “Ik wilde zonnepanelen omdat ik iets voor het milieu wilde doen, maar tegelijkertijd vond ik het ook fijn dat ik er zelf uiteindelijk financieel beter van zou worden. Het was combinatie van die twee redenen. Daarom ging ik op zoek naar aanbieders. Ik kwam via een online formulier terecht bij drie potentiële installateurs, één daarvan was Aarde.nl. Ik heb offertes aangevraagd bij alle drie. Daarnaast heb ik ook een offerte aangevraagd bij vereniging Eigen Huis omdat ik daar flinke korting zou krijgen. Uiteindelijk heb ik die laatste links laten liggen omdat de kwaliteit van de panelen niet goed genoeg was naar mijn smaak en heb ik twee van de drie aanbevolen aanbieders bij mij thuis langs laten komen voor een adviesgesprek.” aldus de heer Jaspers.  

Als je het doet, doe het dan goed! “De twee adviesgesprekken verliepen beiden goed. Ik ben uiteindelijk voor Aarde.nl gegaan vanwege de kwaliteit van de panelen en de lange garantie. Het is wel wat prijziger, maar ik dacht: als je het doet, dan moet je het ook goed doen. Er werd in het adviesgesprek van Aarde.nl netjes uitgelegd uit welke producten ik kon kiezen, wat de garantie was en wat ik nodig zou hebben met mijn verbruik. Ik had zelf niet veel verstand van zonnepanelen dus ik vond het fijn dat alles duidelijk op een rijtje werd gezet voor me. Het advies was 10 zonnepanelen. Ik heb later nog eens naar mijn verbruik gekeken en ben toen toch voor 11 panelen gegaan.” 
 
Niets op de installatie aan te merken “Toen ik besloten had om met Aarde.nl in zee te gaan konden de panelen al heel snel worden geïnstalleerd, want er was een gaatje in de planning. Alles werd vervolgens netjes op de plek gemonteerd die we hadden afgesproken. Niets op aan te merken! Het duurde nog niet eens een dag.” 

Meeste maanden boven verwachting hoge opbrengst “Ik ben heel tevreden met het eindproduct. Ik heb een papiertje gekregen van Aarde.nl waar de verwachte opbrengst per maand op staat. En daar heb ik laatst nog eens naar gekeken met de SolarMAN app ernaast. Nou bleek dat ik de meeste maanden boven de verwachting veel stroom produceerde met mijn zonnepanelen. Dat is natuurlijk top!” De heer Jaspers zal jaarlijks zo’n €720,06 gaan besparen met zijn zonnepanelen. 
 
“Aarde.nl heeft kwalitatief goede producten en je hebt geen omkijken naar het hele proces van de installatie. Van de plaatsing tot de btw-teruggave, Aarde.nl neemt het je allemaal uit handen. Dus ik zou Aarde.nl zeker aanraden!” 
 
Net als de heer Jaspers het milieu helpen en besparen op uw energiekosten met zonnepanelen? Klik dan hier voor een gratis vrijblijvende offerte!