Referentie de heer Bleijs

IMG 0133

Referentie de heer Bleijs: 
Ik wilde maar vier zonnepanelen en dat kon bij andere partijen niet. Aarde.nl denkt gelukkig met je mee en zoekt een passende oplossing voor jouw persoonlijke situatie! 

De heer Bleijs combineert duurzame energiebronnen en liet door Aarde.nl 4 SunPower P3 320 BLK zonnepanelen installeren in combinatie met een Sofar omvormer. 

Deels zonne-energie, geheel duurzaam 
“De voornaamste reden om zonnepanelen te laten installeren was voor mij het aandrijven van mijn airco. Ik neem namelijk ook windenergie af, de zonnepanelen zorgen voor de extra stroom die ik op warme dagen nodig heb om mijn huis koel te houden.” aldus Bleijs. 
 
Ze namen me mee in het proces 
Het adviesgesprek dat aan de installatie voorafging ging vlot en de installatie verliep netjes. “De monteur had ook meteen goede ideeën. Bijvoorbeeld over hoe we het beste de kabels naar de meterkast konden leiden. Ze hebben mij goed meegenomen in het proces en dat vond ik prettig!”. 


Het eindproduct mag er wezen 
De heer Bleijs is erg tevreden over zijn PV-installatie van Aarde.nl. “Goed ik moet nog een echte zomer meemaken om te kijken wat ze precies opleveren, maar in gebruiksvriendelijkheid kan ik bijvoorbeeld al zeggen dat ze prima in orde zijn!” In de korte periode dat de heer Bleijs zijn installatie op het dak heeft liggen heeft hij toch al zeker een aantal euro’s bespaard! En naar schatting zullen zijn vier panelen hem jaarlijks zo’n €257,18 gaan opbrengen. 
 
“Ik wilde maar 4 zonnepanelen voor mijn airco en dat kon bij andere partijen niet. Dan moest ik meteen mijn hele dak vol leggen en dat wilde ik niet! Bij Aarde.nl kon dat wel gewoon en daar ben ik erg tevreden over! Dat ze met je meedenken en gewoon een passende oplossing zoeken voor jouw persoonlijke situatie. Ik zou Aarde.nl dan ook zeker aanbevelen.” aldus de heer Bleijs. 
 
Wilt u net als de heer Bleijs besparen op uw energiekosten met zonnepanelen?
Klik dan hier voor een gratis vrijblijvende offerte!