Onze systemen

Montagesystemen

Aarde Technologies heeft een eigen merk in montagesystemen. Deze systemen worden geproduceerd in eigen fabriek! Omdat zonnepanelen voor zeer lange tijd op uw dak komen te liggen is de kwaliteit van het montagesysteem iets om goed over na te denken.
Wij bieden 5 soorten montagesystemen voor uw huis of onderneming.

Platdakframes Rapid Low
Onze plat dak systemen zijn van hoge kwaliteit aluminium en RVS. Wij kunnen u hiermee garanderen dat er geen kans is op enige vorming van roest. Al deze systemen worden met de hand gemaakt waardoor wij ten alle tijden aan uw wensen kunnen voldoen.

Platdakframes Rapid Grind
Hebt u grind op uw dak? Geen probleem! Aarde Technologies biedt u een systeem speciaal voor daken met grind. Op het dak wordt tussen het grind klinkers geplaatst waardoor er niks verloren gaat van deze isolatie. Da’s Aarde’g! Op deze klinkers worden extra dik aluminium systemen geplaatst met de zonnepanelen.

Schans
Hebt u een aanbouw of garage? Geen probleem! Wij bieden een passende oplossing zodat u zoveel mogelijk panelen op een klein oppervlak kan laten plaatsen wat zorgt voor meer opbrengst!
Het grote verschil tussen een schans en frames is dat panelen in meerdere rijen achter elkaar op 1 frame geplaatst kunnen worden wat bespaart in ruimte.

Hellend dak systeem
Aarde Technologies biedt ook een eigen montagesysteem voor hellende daken.
Omdat deze montagesystemen al uw panelen moeten dragen is het van uitermate belang dat deze van hoge kwaliteit zijn, wij bevestigen houtstroken onder uw dakpannen en bevestigen daaraan de dakhaken. In tegenstelling tot vele montagesystemen die deze aan de panlatten hangen waardoor ook een grote kans is op klapperen van de haak tegen uw dak en lekkages door gebroken dakpannen. Aan de dakhaken zit hoogwaardig aluminium profiel bevestigd die weer bevestigd zitten aan de zonnepanelen door middel van paneelklemmen.

Sandwich dak systeem
Liggen er op uw dak sandwichplaten? Geen probleem! Onze systemen zijn voor bijna alle daken geschikt zo ook voor daken met sandwichplaten. Wij bevestigen de profielen op het dak door middel van kleine schroeven. Aan de onderkant van het profiel bevestigen wij rubber om geluid en slijtage zoveel mogelijk te voorkomen. De panelen worden op deze profielen bevestigd met paneelklemmen.

Wilt u meer informatie over onze montagesystemen? Neem dan gerust contact op!

Montagesysteem hellend dak