Onze partner: Viessmann

Warmtepomp Viessmann Gepubliceerd op: 16-02-2021
lightbox image

Onze partner Viessmann 

De warmtepompen van Viessmann behoren tot de besten op de markt. Het is dan ook niet voor niets dat wij hun producten maar al te graag bij onze klanten installeren. Zo’n veertig jaar geleden bracht het Duitse familiebedrijf hun eerste warmtepomp uit. Veertig jaar innovatie heeft geleid tot baanbrekende warmtepompen van zeer hoge kwaliteit! 

Een gezonde leefruimte voor toekomstige generaties Viessmann, toonaangevend leverancier van duurzame klimaatoplossingen, werd opgericht in 1917 in de Duitse stad Hof in de staat Beieren. Tot op de dag van vandaag wordt het bedrijf nog altijd geleid door de familie Viessmann, met als doel een gezonde leefruimte te creëren voor toekomstige generaties. En dat komt aardig overeen met de doelstelling van Aarde.nl! 
 
Geen geluidsoverlast en een lange levensduur 
Twee veelvoorkomende eisen die klanten bij het aanschaffen van een warmtepomp hebben zijn: de pomp mag niet zorgen voor geluidsoverlast en de pomp moet lang meegaan. Dit zijn twee aspecten waarin de warmtepompen van Viessmann uitblinken. De pompen zijn namelijk fluisterstil door het unieke akoestische ontwerp en gaan ’s nachts in een speciale nachtstand waardoor de pomp niet boven de 35 db uitkomt. Daarnaast staan de pompen erom bekend dat ze een zeer lange gebruiksduur hebben. 
 


Het oog wil ook wat 
Een warmtepomp is nou eenmaal niet het kleinste apparaat. De binnen én buitenunit kunnen aardig wat ruimte innemen. Als je zo’n systeem in huis neemt is het dus fijn als het geen doorn in het oog is. Viessmann speelt in op deze wens met een mooi en rustig design. 
 
Viessmann produceert warmtepompen die heel lang meegaan, bijna geen geluid maken én een mooi design hebben. En dat al veertig jaar lang. We zijn daarom trotse partner van dit bedrijf en raden hun warmtepompen ten zeerste aan wanneer u over wilt stappen naar duurzame warmte. 
 
Vraag hier gratis een vrijblijvende offerte aan.