AVG, hoe gaan wij om met privacy?

Privacy Gepubliceerd op: 23-05-2024

In dit artikel leggen we uit hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens en het maken van beeldmateriaal tijdens onze evenementen. Uw privacy is belangrijk voor ons en we doen er alles aan om deze te waarborgen.

Verwerken van Persoonsgegevens
Bij het aanvragen van een offerte vragen we om uw toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens. Als u per e-mail of via een ander contactformulier een aanvraag indient, gebruiken wij de verstrekte gegevens uitsluitend voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt zonder uw expliciete toestemming.

Foto’s en Video's tijdens Evenementen
In onze showroom maken we regelmatig foto’s en video's tijdens evenementen zoals VIP-avonden, open dagen, personeelsuitjes en presentatieavonden. Dit beeldmateriaal wordt bijvoorbeeld gebruikt voor onze website of nieuwsbrief om een impressie te geven van onze activiteiten.

Tijdens evenementen kan het moeilijk zijn om iedereen individueel om toestemming te vragen voor het maken en publiceren van foto's en video's. Over het algemeen proberen we foto's van de rug of zijkant te maken om de privacy van onze gasten te respecteren.

Toestemming en Bezwaar
Conform de privacywetgeving vragen we iedereen die bezwaar heeft tegen het maken of publiceren van foto's en video's om dit vooraf kenbaar te maken. Dit kan eenvoudig via onze website of door het persoonlijk bij ons aan te geven. We zorgen er dan voor dat u niet in beeld komt bij onze publicaties.

Meer Informatie
Voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw privacy en uw persoonsgegevens, verwijzen wij u naar ons uitgebreide privacybeleid op onze website: Privacybeleid | Aarde.nl

Dank u voor uw begrip en medewerking.

Met vriendelijke groet,

Het Aarde.nl Team