Herfsthero

Doe de zonnepanelencheck

Ontdekt direct wat u per jaar kunt besparen!

Postcode en/of huisnummer ongeldig
Uw adres: <% street %> <% houseNumber %>, <% zipCode %> <% city %>

Zonnepanelen in de herfst

Aangezien het in de herfst vaker bewolkt is en het seizoen over het algemeen minder zonuren telt denken veel mensen dat een PV-systeem dan niet rendabel is. Dat is echter niet het geval!

Hieronder 5 redenen waarom u juist nu zonnepanelen zou moeten overwegen

1. Diffuus licht

Zonnepanelen werken op licht. Wanneer het dus bewolkt is kan er net zo goed energie worden opgewekt, omdat diffuus licht ook een energiebron is. De piek van de opbrengst van zonnepanelen ligt dan wel tussen de maanden maart en oktober, maar ook in de herfst is uw installatie rendabel.

2. Op tijd voor de piekmaanden
Omdat de installatie van een PV-systeem een aantal weken kan duren bent u er, als u de panelen in het najaar aanschaft, zeker op tijd bij voor de piekmaanden.

3. Meer energieverbruik
In het najaar wordt er gemiddeld meer energie gebruikt dan in de zomermaanden. Het wordt vroeger donker dus zetten we de lampen eerder aan. We gaan weer massaal naar binnen voor gezellige avondjes thuis. En om onszelf te verwarmen zijn elektrische kacheltjes of dekens ook geen uitzondering meer. Juist dan is het rendabel om minder stroom af te nemen door het zelf te produceren. 

4. Saldering
Als u nu een PV-systeem aanschaft kan u langer genieten van de salderingsregeling die in 2023 komt te vervalen.

5. Milieu
Het is beter voor het milieu wanneer we onze energie opwekken met een PV-systeem. Ieder huishouden telt en hoe sneller we omschakelen hoe beter.

Hulp nodig bij het maken van een goede keuze?

Met onze zonnepanelen check heeft u binnen een aantal minuten een persoonlijk advies!

Doe de check!
A Series Panels Side View Progressive 0 Copy

SunPower zonnepanelen

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, dus daarom zijn wij premier partner en leverancier van SunPower zonnepanelen. Deze zonnepanelen, in tegenstelling tot Aziatische panelen, hebben vaak meer dan 10 jaar product garantie en wekken na 25 jaar nog steeds 92% zonne-energie op. Tevens produceren wij zelf montagemateriaal zodat wij u een totaaloplossing op maat kunnen bieden. Dit maakt het mogelijk dat wij de zonnepanelen zo efficiënt mogelijk kunnen neerleggen.

Lees meer over SunPower zonnepanelen