Zonnepanelen Breda

Zonnepanelen Breda

Image

Bij Aarde.nl geloven wij erin dat we met duurzame energie een steentje kunnen bijdragen aan het milieu en bij het verbeteren van onze leefomgeving. Zo kan ook de toekomstige generatie genieten van een schone wereld. Daarnaast zorgt duurzame energie voor lagere kosten op uw energierekening. 

Aarde.nl heeft jarenlange ervaring in de aanschaf en installatie van duurzame zonnepanelen in Breda. Wij onderscheiden ons door een persoonlijke en professionele aanpak en hebben aandacht voor uw specifieke situatie. Uw wensen staan daarbij centraal. Daarnaast helpen wij u met de subsidies en btw-teruggave. Op deze manier kunnen we samen streven naar een milieuvriendelijke leefomgeving die ook nog is winstgevend is.

SunPower zonnepanelen

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, dus daarom zijn wij partner en leverancier van SunPower zonnepanelen. Deze zonnepanelen, in tegenstelling tot Aziatische panelen, hebben vaak meer dan 10 jaar productgarantie en wekken na 25 jaar nog steeds 92% zonne-energie op. Tevens produceren wij zelf montagemateriaal zodat wij u een totaaloplossing op maat kunnen bieden. Dit maakt het mogelijk dat wij de zonnepanelen zo efficiënt mogelijk kunnen neerleggen.

Dé zonnepanelen specialist in Breda

Aarde.nl heeft door de jaren heen veel zonnepanelen in Breda geïnstalleerd. Vele inwoners uit Breda hebben zonnepanelen van Aarde.nl op het dak liggen en besparen hiermee gemiddeld €850,- per jaar. Zonnepanelen wekken elke dag energie op ook als de zon minder hard schijnt. Na deze investering kun u dus jarenlang genieten van de door u zelf opgewekte duurzame stroom en een lage energierekening. 

Btw-teruggave

Als u als particulier zonnepanelen voor op uw dak koopt, kunt u 21% btw op aanschaf en installatie terugvragen van de Belastingdienst. Het terugvragen van de btw is zeer eenvoudig, maar wij regelen dit graag voor u. Zo kunt u ongestoord genieten van uw nieuwe zonnepanelen en het bijkomende rendement.

Andere mensen in Breda keken ook naar:

Zonnepanelen

Aarde.nl werkt alleen met de beste zonnepanelen.

Lees meer

Warmtepompen

Met een warmtepomp kunt u zelf warm water produceren.

Lees meer

Zonneboilers

Een zonneboiler maakt gebruik van zonne-energie voor het verwarmen van water.

Lees meer

Bereken wat u kunt besparen! Bereken wat u
kunt besparen!