26-05-2021 judith@aarde.nl

Wereldmilieudag: kies voor duurzaam en help mee aan het verbeteren van het milieu!

Het is vandaag Wereldmilieudag. Een dag die door de Verenigde Naties is aangesteld om overheden, bedrijven en individuen bewust te maken van de impact die ze hebben op het milieu en het feit dat onze leefomgeving veel problemen kent die alleen wij kunnen verhelpen. Aarde.nl helpt hier maar al te graag aan mee!

Wereldmilieudag 2021 5 Juni


Internationale milieuconferentie
Op 5 juni begint de jaarlijkse internationale milieuconferentie in Stockholm, vandaar dat ervoor is gekozen om Wereldmilieudag op 5 juni te houden. Er doen zo’n 100 landen mee aan het fenomeen. Op Wereldmilieudag wordt men aangespoord om het milieu te redden en daar helpt Aarde.nl graag een handje aan mee door u op de hoogte te brengen van onze duurzame alternatieven voor gas en elektriciteit.  

Aarde.nl helpt u aan duurzame oplossingen
Wij vertrouwen erop dat we met onze duurzame oplossingen een steentje kunnen bijdragen aan het milieu en aan het verbeteren van onze leefomgeving. Zo kunnen ook toekomstige generaties genieten van een schone Aarde. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie warmtepomp en zonnepanelen, waardoor de uitstoot van CO2 van uw huishouden of bedrijf minimaal wordt en u ook nog eens flink bespaard op uw energierekening. Daarnaast kunt u uw huis of bedrijf verwarmen en verkoelen met een van onze energiezuinige airco’s. Kunt u met uw huidige Cv-installatie niet volledig van het gas af? Kies dan voor een hybride warmtepomp waardoor u zich een grote verbouwing bespaard en alsnog uw CO2-uitstoot drastisch verlaagd.

Ook kleine aanpassingen helpen
In de bovenstaande maatregelen is Aarde.nl gespecialiseerd, maar u kunt natuurlijk nog veel meer doen om groener te leven. Plant bijvoorbeeld eens wat extra groen in uw tuin, zet de wasmachine op Eco-stand, eet minder vlees of scheid uw afval als u dat nog niet deed. Ook deze kleine aanpassingen in uw dagelijkse routine helpen mee aan een schonere Aarde.

We helpen u met alle plezier aan een van onze duurzame oplossingen. Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan voor een warmtepomp, airco of zonnepanelen en oriënteer uzelf op Wereldmileudag op het gebied van duurzame energie. Wie weet zien we u binnenkort en zorgen we samen voor een beter milieu.

Klik op de knop hieronder voor een gratis, vrijblijvende offerte.