5-07-2021 Noortje van Campenhout

Wereldbevolkingsdag

Er leven meer dan 7,8 miljard mensen op de wereld. Elk jaar komen er zo'n 83 miljoen mensen bij (1,1 procent). Overbevolking leidt tot voedsel- en watertekorten, uitputting van grondstoffen en gebrek aan voldoende huisvesting.

Wereldbevolkingsdag (1)

Het is Wereldbevolkingsdag! Het UNFPA (Bevolkingsfonds van de Verenigde Naties) heeft deze dag op 11 juli 1987 uitgeroepen om de aandacht te vestigen op de bevolkingstoename in de wereld.

Er leven meer dan 7,8 miljard mensen op de wereld. Elk jaar komen er zo'n 83 miljoen mensen bij (1,1 procent). Overbevolking leidt tot voedsel- en watertekorten, uitputting van grondstoffen en gebrek aan voldoende huisvesting. Veelvoudig gebruik van fossiele brandstoffen leidt niet alleen tot schaarste, maar ook tot de productie van broeikasgassen, die bijdragen tot de opwarming van de aarde.

Het is van cruciaal belang duurzame alternatieven te overwegen om uitputting van de aarde te voorkomen. Aarde.nl is een expert op dit gebied. Wij zullen er alles aan doen om, samen met u, de aarde duurzamer te maken. Dat levert niet alleen een schoner milieu op, maar het bespaart ook geld op elektriciteit.

Benieuwd wat de mogelijkheden bij u thuis zijn? Wij helpen u met alle plezier aan een van onze duurzame oplossingen. Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan voor een warmtepomp, airco of zonnepanelen. Hopelijk zien we u binnenkort en zorgen we samen voor een beter milieu.

 

Klik op de knop hieronder voor een gratis, vrijblijvende offerte.