24-08-2020 Paula Anguita

Waarom een zorgverzekeraar zich inzet voor zonnepanelen

En als u dan toch het dak op moet, kunt u net zo goed meteen zonnepanelen erop leggen.

16X9 Energy 1322810 1920

Asbest is inmiddels een bekend materiaal als het gaat om gezondheidsrisico's. De kankerverwekkende asbestvezels kunnen vrijkomen wanneer asbest beschadigd raakt, wat ernstige gezondheidsproblemen kan veroorzaken. Het is daarom raadzaam om daken die asbest bevatten te vervangen door een veiliger alternatief.

Univé: Een Voorbeeld in Veiligheid en Duurzaamheid

Ook zorgverzekeraar Univé, een dochteronderneming van Centraal Beheer, erkent het belang van veilige daken. Univé adviseert dan ook om asbestdaken te vervangen. Maar zij gaan nog een stap verder.

Wanneer u uw dak vervangt, waarom zou u dan niet direct investeren in duurzaamheid? Univé heeft met succes een proefproject uitgevoerd in Groenlo, waar 50 boerderijen, bedrijfspanden en sportaccommodaties zijn voorzien van nieuwe daken en zonnepanelen. De opgewekte energie wordt geleverd aan huishoudens in de omgeving, waardoor niet alleen veiligheid maar ook duurzaamheid wordt bevorderd.

Uitbreiding van het Succesvolle Project

Na het succes in Groenlo, breidt Univé dit initiatief nu uit naar andere regio's. Dit betekent dat meer huishoudens kunnen profiteren van veilige daken en duurzame energieoplossingen.

Onze Expertise in Zonnepaneleninstallatie

Als specialist in zonnepaneleninstallatie bieden wij u de perfecte oplossing om uw dak te vernieuwen en tegelijkertijd te investeren in groene energie. Wij zorgen voor een professionele en efficiënte installatie, zodat u snel kunt genieten van de voordelen van zonne-energie.

De website Duurzaam Bedrijfsleven maakte er een reportage over.

Bron: duurzaambedrijfsleven.nl

Weten wat bij u mogelijk is?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen