23-08-2023 Marc van Gool

Verduurzamen??? Hoe werkt dat nou echt?

Open dagen vrijdag 15 & zaterdag 16 september

Ontdek de verschillende duurzame oplossingen

Bent u bezig met het verduurzamen van uw woning of bedrijf en wilt u meer weten over zonnepanelen, warmtepompen en airco's? Goed nieuws! U bent van harte welkom op de open dagen van Aarde.nl. Of u nu al een offerte heeft of gewoon nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden, onze experts staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van het juiste advies op maat.

83348933 2847550101935015 2160912060819439616 N

Wanneer?

Vrijdag 15 september
Tijd: 10:00 - 20:00 uur

Zaterdag 16 september 2023
Tijd: 10:00 - 17:00 uur

Waar?
In onze showroom: Pallasstraat 12, 5048CJ Tilburg.

Wij zouden het waarderen als u laat weten wanneer u van plan bent om langs te komen.

Mocht u interesse hebben in een persoonlijk gesprek met een van onze adviseurs geef ook vooral aan hoe laat, dan kunnen wij hier rekening mee houden!

Deze open dag biedt u de perfecte gelegenheid om op een gezellige en informatieve manier kennis te laten maken met de diverse duurzame producten en oplossingen die wij te bieden hebben. Bent u nieuwsgierig naar de werkelijke omvang van zonnepanelen? Wilt u zelf ervaren hoeveel geluid de buiten unit van onze Alpha Innotec maakt? En kunnen we echt waarmaken dat de Samsung Windfree airco volledig windvrij is? In onze showroom demonstreren we dit graag, zowel visueel als auditief.

Onze deskundige adviseurs staan deze dag klaar om u te voorzien van informatie over de voordelen van zonnepanelen, warmtepompen en airco's. Ook zal er een expert vanuit Samsung aanwezig zijn om meer te vertellen over de nieuwste Samsung warmtepomp:R290 monobloc en de nieuwste warmtepompboiler.

Of u nu streeft naar lagere energiekosten, een verminderde ecologische voetafdruk, of simpelweg een verhoogd comfort in uw woning wenst, we hebben voor elk doel passende oplossingen. 

Mocht u al een offerte hebben aangevraagd bij Aarde.nl en nog aarzelen, dan biedt deze gelegenheid uitkomst. Hier kunt u vragen stellen en de details van uw offerte en de bijbehorende producten persoonlijk ervaren. Onze experts staan klaar om u te assisteren bij het maken van de beste en juiste keuzes voor uw situatie.

Naast waardevol advies en het ontdekken van duurzame oplossingen, zorgen wij ook voor een hapje en een drankje, zowel in de middag als in de avond. Zo kunt u vol energie genieten van deze open dagen.

Uiteraard is ons doel om u zich op uw gemak te laten voelen en een plezierige tijd te bezorgen. Nodig gerust uw partner uit, zodat u samen kunt genieten van deze gezellige en leerzame dag, waarbij u alle benodigde informatie verkrijgt om weloverwogen keuzes te maken voor het verduurzamen van uw woning.

Zien we u op onze open dagen? Geef ons even een seintje, zodat we een inschatting kunnen maken van het aantal bezoekers. Als u interesse heeft in een persoonlijk adviesgesprek inclusief offerte, reserveer dan nu alvast een tijdslot. Zo kunnen we garanderen dat er op het desbetreffende moment een adviseur beschikbaar is om u te begeleiden.

Logo Aarde.nl