3-08-2022 Noortje van Campenhout

Verdien vakantiegeld met uw 13e maand

De uitbetaling van de 13e maand laat niet lang meer op zich wachten. Een leuke bonus die we natuurlijk goed willen besteden. 

Heeft u er al over nagedacht wat u dit jaar met uw 13e maand doet?

Krijgt u een 13e maand? Gebruik het als investering. Door de 13e maand te besteden aan zonnepanelen levert de 13e maand u direct geld op. De kosten van de energierekening worden namelijk verlaagt en de score van uw woning op het energielabel verbeterd waardoor de waarde van de woning stijgt.

Door nu de overstap op zonne-energie te maken kunt u nog tot nog steeds profiteren van 100% salderen. Salderen is uw zelf opgewekte stroom, die je op dat moment niet gebruikt, terug leveren aan de energiemaatschappij voor dezelfde prijs als waarvoor de stroom wordt afgenomen. De huidige salderingsregeling blijft in ieder geval nog bestaan tot 1 januari 2025. Een gemiddelde zonnestroominstallatie is binnen 4 tot 6 jaar terugverdiend. Van het bedrag wat u daarna uitspaart kunt u wat leuks doen!

Wacht dus niet te lang met het aanschaffen van zonnepanelen. Want hoe eerder u de overstap op zonne-energie maakt, hoe meer u bespaart op uw energierekening!

Bent u benieuwd naar wat zonnepanelen in uw situatie opleveren? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.