29-12-2020 Lonneke

Redenen om met uw bedrijf over te stappen op zonne-energie

Heeft u een bedrijf en twijfelt u over de aanschaf van zonnepanelen? Wij zeggen: ga ervoor! Hieronder een aantal redenen waarom u juist nu met uw bedrijf over zou moeten stappen op zonne-energie.

Bedrijf

Subsidies en btw
Een PV-systeem is natuurlijk een investering, maar wist u dat u een deel van uw geld terug kan krijgen? Een landelijke subsidie voor zonnepanelen bestaat niet meer, maar in sommige gemeentes kunt u nog wel subsidie aanvragen! Ga dus eens na hoe dat zit in uw gemeente! Daarnaast kunt u vanaf 1 januari 2021gebruik maken van de ISDE-subsidie! ISDE staat voor Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing. U komt in aanmerking voor de subsidie wanneer uw zakelijke installatie een vermogen heeft van ten minste 15 kilowattpiek en maximaal 100 kilowattpiek. De subsidie bedraagt 125 euro per kilowattpiek.

Geen subsidie? U kunt nog steeds 21% btw terugvragen bij de Belastingdienst.

Groot oppervlak, grote besparing
Veel bedrijven beschikken over een flink oppervlak, daardoor valt er ook veel te besparen. Heeft u een industrieel pand met een groot plat dak? Waarom legt u daar geen zonnepanelen op! Niemand die ze ziet en u bespaart vaak duizenden euro’s per jaar! Laat u niet afschrikken door de investering, denk in de lange termijn, na een aantal jaar heeft u de investering dubbel en dwars terugverdiend.

Aarde
Daarnaast heeft u, door met uw bedrijf over te stappen op zonne-energie, een positieve invloed op het milieu. We willen natuurlijk dat de Aarde nog even meegaat en door over te stappen op duurzame energie helpen we de Aarde een handje. Hoe groter het bedrijf, hoe groter de impact op het milieu.

Meer info over de voordelen of aanschaf van zonnepanelen voor uw bedrijf?

Bel 013 204 0943 of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Weten wat bij u mogelijk is?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen