7-12-2021 Noortje van Campenhout

Onze stagiair Digo

Maak kennis met onze stagiair: Digo! Hij zit in het vierde jaar van zijn studie bij Fontys en is 23 jaar oud. Hij studeert hier Commerciële Economie – Digital Business Concepts. Digo is in september begonnen aan zijn onderzoeksstage bij ons en zal hier tot eind februari blijven. Hij wil zijn onderzoek gebruiken om ons te adviseren over de vraag of we organische dan wel betaalde leads moeten gebruiken.

Onze Stagiair Digo

Digo is door een klasgenoot geïntroduceerd bij Aarde.nl. Met Coen als stagebegeleider onderzoekt hij wat de beste aanpak is om Aarde.nl op een organische manier leads te laten genereren. Hij experimenteert met verschillende online en offline marketingplatformen om daar achter te komen. Wellicht heeft u al eerder wat van Digo's visuals gezien, zoals de zonsverduistering afbeelding op 4 december.

In zijn vrije tijd speelt Digo graag recreatief tennis en speelt hij videospelletjes. Onder zijn vrienden staat hij bekend als de rustige, maar gezellige vriend. In zijn vrije tijd houdt hij zichzelf ook bezig met duurzaamheid. Zo scheidt hij het afval en zorgt hij dat de lichten uit zijn en zet hij de verwarming uit wanneer hij het huis verlaat. Hij woont momenteel nog in een studentenhuis, waardoor zonnepanelen nog niet rendabel zijn, maar hij zegt dat hij van plan is om hier in de toekomst wel naar te kijken.