17-09-2021 Noortje van Campenhout

Onze collega Romy

Romy is verantwoordelijk voor de inkoop van Aarde.nl, waar ze nu al enkele maanden werkzaam is. Romy heeft haar functie te danken aan haar moeder Connie, die hier ook werkt. Moeder en dochter sporten af en toe samen en hebben een goede relatie.

Romy Muurmans

Bij Romy en Connie thuis wordt ook aandacht aan duurzaamheid besteed.  Ze hebben 36 zonnepanelen in hun tuin en een warmtepomp. Romy verteld dat ze zelf nog niet zo veel inbreng heeft wat duurzaamheid betreft, omdat ze nog thuis woont.

Wanneer je aan Romy vraagt wat ze precies doet bij Aarde.nl, krijg je een uitgebreid antwoord: Zo verteld ze: ‘’ Eigenlijk doe ik hier van alles en nog wat: Ik ben inkoper, maar ik ben ook degene die de prijzen op de facturen nakijkt, ik help bij het maken van de planning, ik stuur garantiebonnen van de zonnepanelen naar de klanten toe, ik hoor bij een klein onderdeel van de zzp’ers en ik maak PO’s (purchase order).’’

Een typische werkdag
Romy geeft aan dat elke dag anders is. Ze heeft genoeg afwisseling. Acties die wel dagelijks uitgevoerd dienen te worden zijn: ‘’ Ik moet veel telefoontjes opnemen en zelf veel telefoontjes plegen, daarnaast houdt ik de mailbox de hele dag in de gaten. Eigenlijk moet ik alles wat binnenkomt bijhouden’’. Ondanks de drukte, omschrijft Romy haar baan wel als ‘’gezellig‘’.  

Afwisseling
Romy is blij met de afwisseling die haar werk biedt. ‘’ Niet iedere dag is hetzelfde, dan ben je met iets bezig en gaat er weer een telefoontje, waardoor je weer compleet met iets anders bezig bent.’’

Kapster
Een leuk feitje over Romy, is dat ze voordat ze bij Aarde.nl de inkoop kwam doen een kappersopleiding gedaan heeft en als kapster werkte. Momenteel knipt ze soms nog bekenden.

x

Benieuwd wat u kunt besparen?

Doe de check!