16-12-2021 Noortje van Campenhout

Onze collega Jolijn

Aarde.nl staat voor duurzaamheid, vakkundigheid en klanttevredenheid. Onze collega Jolijn zet zich hier goed voor in. 

Jolijn Aarde

Maak kennis met onze collega Jolijn, ze is het nichtje van de leidinggevende op onze leadsafdeling: Merel. Sinds augustus is Jolijn werkzaam op de leads afdeling. Naast het bellen van leads houdt Jolijn zich ook bezig met aftersales en handelt ze indien nodig de klachten af.

Grootste uitdaging
Bij het bellen van de leads beoordelen de bellers alvast of ze denken dat een potentiële klant bij Aarde.nl past. Dit aan de hand van telefonisch contact. Jolijn geeft daarbij aan dat haar grootste uitdaging van het werken bij Aarde.nl is: ‘’In een kort tijdsbestek de interesse te kunnen inschatten van de leads.’’

Klanten tevreden stellen
Ik vroeg Jolijn wat ze het leukste vindt aan haar baan bij Aarde.nl, hierop antwoordde ze: "Ik vind het vooral fijn om wanneer er een ontevreden klant is, deze klant toch tevreden te kunnen stellen.", zo legde ze uit: ‘’ Ik kan niet terugdraaien wat er voorgevallen is, maar ik kan wel luisteren en ervoor zorgen dat ze zich gehoord voelen en ik kan ervoor zorgen dat er intern iets aan gedaan wordt."  

Ook na het leveren, de klant tevreden
Het belangrijkste voor Jolijn bij de aftersales, is dat het telefoongesprek toch positief wordt afgesloten. "Ik vind het heel belangrijk om te doen wat ik kan om mensen blij te maken, ook als ik ze niet direct kan helpen", benadrukt ze. Hoe slaagt ze erin dit te bereiken? ‘’Door te luisteren en aan te geven waar de grootste ontwikkelingsgebieden intern nog moeten worden aangepakt.’’ Als er een probleem is, bijt ze zich erin vast en laat ze niet los tot het is opgelost. 
Bij Aarde.nl vinden we dat Jolijn een sterk gevoel van loyaliteit geeft. 

Duurzaamheid
Jolijn is niet enkel onder werktijd bezig met duurzaamheid. Zo verteld ze: ‘’ Als de mogelijkheid er is om te fietsen doe ik dit, in plaats van de auto te pakken. Daarnaast eet ik regelmatig vegetarisch, scheidt ik het afval en is ons dak gerenoveerd met isolatie. Verder zijn we nog bezig met het verduurzamen van het huis.

Vrije tijd
Buiten het bezig zijn met duurzaamheid doet Jolijn nog genoeg andere leuke dingen in haar vrije tijd. Zo is verteld ze dat ze de meeste tijd kwijt is aan haar kinderen en dat ze graag met haar zusje wandelt. Ook is ze een keeper bij de hockey en houdt ze ervan om tijd met haar vrienden door te brengen.