26-10-2021 Noortje van Campenhout

Onze collega Connie

Connie is sinds 4 januari werkzaam bij Aarde.nl als ondersteuning van de financiële administratie. Collega’s zeggen: ‘’ Connie is de gezellige noot op het kantoor’’. Naast het ondersteunen van de administratie is Connie degene die de sfeer erin brengt. Haar lekkere parfum lucht is de collega’s ook niet ontgaan.

Connie Wouters

Kerst
Connie is niet op een standaard manier bij Aarde terecht gekomen. Zo vertelt ze: ‘’ Ik had al zonnepanelen en een warmtepomp en wanneer ik een storing had kwam Bas het altijd voor ons oplossen. Op die manier heb ik Bas leren kennen. Met kerst heb ik samen met bas een storing via de telefoon opgelost.  Naderhand ontving ik een whatsapp bericht of ik toevallig nog opzoek was naar een baan als warmtepomp monteur, waarop ik aangaf daar geen interesse in te hebben, maar wel interesse had in een administratief beroep bij Aarde. Aan de hand daarvan had ik tussen kerst en nieuwjaar mijn sollicitatie en kon ik per 4 januari aan de slag. ‘’


De functie
De functie van Connie is het ondersteunen van Rina, die over de financiën binnen Aarde gaat. De taken die Connie heeft kunnen per dag verschillen. Dit omdat ze overneemt wat Rina teveel wordt. De taak die Connie in ieder geval op zich neemt zijn de debiteuren.

Een typische werkdag
Hoe een dag van Connie eruit ziet verschilt. Ze vertelt:  Vaak begint een dag met het openen van de mail leverancier, daarna ga ik de facturen printen, voor 12:00 uur bekijk ik ook of de klanten de betaling voldaan hebben, zo niet bel ik ze op. Tussendoor beantwoord ik ook de vragen die ik van klanten op financieel gebied binnen krijg. De rest van de dag ben ik voornamelijk bezig met de debiteuren en het opnemen van de telefoon, maar dit hangt er maar net van af wat er nodig is.

Nieuwe dingen leren
Connie omschrijft haar baan: ‘’ Ik heb het heel goed naar mijn zin, een hele grote uitdaging, wel administratief maar niet financieel opgeleid. Leuk iedere dag wat nieuws leren. Het leukste aan haar baan vindt ze de uitdagingen vooral als Rina op vakantie is leert ze ontzettend veel nieuwe dingen.  Ook vindt ze het klanten contact erg leuk.

 

Duurzaamheid thuis
Bij Connie thuis wordt er ook rekening gehouden met duurzaamheid. Zo hebben ze thuis 36 zonnepanelen, warmte pomp, er komt nog een airco warmtepomp, 0 op de meter.

 

We sluiten het stukje over Connie af, zoals ze haar gesprekken zelf ook afsluit: Fijne dag, daag!