25-08-2022 Noortje van Campenhout

Ontmoet onze collega Wendy

Kent u Wendy, een van onze collega's al? Ze is sinds juli bij Aarde.nl in dienst als commercieel medewerkster binnendienst. Mogelijk had u uw eerste contact met haar.

Wendy (1)

Sociale klets graag
Wanneer ik aan Wendy vraag om zichzelf te beschrijven, omschrijft ze zichzelf als:   ‘’Een sociale vrouw die van praten houdt’’ zo vertelt ze: ‘’Het past niet bij mij om de hele dag in stilte te zitten, zelfs wanneer ik ga joggen bel ik iemand op om (op zijn Brabants) te kunnen buurten’’.

Typische werkdag
‘’Een typische werkdag bij de commerciële binnendienst bestaat niet. Elke dag is anders.’’ aldus Wendy. Wel zijn er standaard taken die uitgevoerd worden, namelijk: De mail bijhouden, leads bellen en de duurzame adviseurs inplannen.

Student
Voordat Wendy bij Aarde.nl kwam werken, had ze al ervaring in de klantenservice. In zekere zin overlappen de twee functies elkaar. Lui kun je Wendy niet noemen, want ze heeft twee kinderen en volgt een studie tot administratief medewerkster naast haar werk bij Aarde.nl.

Collega’s
"Wat ik het meest waardeer bij Aarde.nl zijn de collega’s en de veelzijdigheid bij de gesprekken met de klanten" vertelt Wendy.

Kennis opdoen
De grootste uitdaging bij Aarde.nl voor Wendy, is leren zo veelzijdig mogelijk te zijn: ’’Ik wil alles weten en alles kunnen, verklaart ze. Hoewel ik me ervan bewust ben dat dit niet mogelijk is. Daarom is het mijn doel om overal enige kennis van te hebben’’.

Duurzaamheid
Wendy zou graag willen verduurzamen, zo heeft ze bij haar huurbaas diverse verzoeken gedaan voor verduurzaming, maar zijn deze helaas allemaal afgewezen. ‘’Zodra ik een koopwoning heb ga ik zeker verduurzamen’’. Een mooi vooruitzicht om mee af te sluiten.